Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gerben de gnoe
Een reis door Afrika

Auteur

Niels Rollingswier

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Gerben de gnoe - Een reis door Afrika, gaat over een jonge gnoe die anders is dan de rest. Hierdoor pesten de andere gnoes hem. Maar als Gerben tijdens de reis verschillende avonturen beleeft en heldhaftige daden verricht, krijgt hij steeds meer aanzien binnen de kudde. Gerben sluit vriendschappen met verschillende dieren op de savanne.

Over de auteur

Niels Rutger Rollingswier woont met zijn vrouw Monique in het dorp Zuidhorn. Van kleins af aan is hij geïnteresseerd in de dierenwereld en dan vooral die in Afrika. Het lag dan ook voor de hand dat het avontuur van Gerben de gnoe zich in Afrika zou afspelen. Hij wilde vooral een leuk en spannend kinderboek schrijven, maar de onderliggende boodschap is, accepteer een ieder zoals die is.

Productinformatie

ISBN
9789402240498 / 978-94-022-4049-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-11-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
96
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Gerben had nog geen vriendjes, hij zag wel dat Max een heleboel vriendjes achter zich aan had rennen. Op een ochtend verzamelde Gerben al zijn moed en liep hij naar het groepje spelende jongens toe. ‘Mag ik meedoen?’, vroeg Gerben. De jongens kijken Gerben aan en beginnen heel hard te lachen. Max stapt naar voren en geeft Gerben een harde duw. Het groepje moet nog harder lachen. ‘Ik heb je toch gewaarschuwd’, roept Max, ‘Wij spelen alleen met gnoes en jij bent geen gnoe.’ Gerben kijkt Max aan en zegt: ‘Jawel hoor en ik ben zelfs een speciale gnoe, dat zegt mijn moeder.’ Weer beginnen de jongens te lachen. Eén voor één beginnen de jongens Gerben te duwen. ‘Hou op’, roept Gerben. Dan ineens krijgt een van de jongens een harde duw van een zwart-wit gestreept dier.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Henny op 17-11-2017
Ontzettend leuk om voor te lezen aan de kleinkinderen.