Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Opa in actie!

Auteur

Saskia Kiekebelt

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Stilzitten is altijd al een probleem geweest voor opa. Maar sinds hij met oma een zakkenroller gevangen heeft genomen, heeft hij helemaal geen rust meer. Hij koopt een politiescanner en afluisterapparatuur, en besluit de politie een handje te helpen. Ook de bivakmuts die oma voor hem gebreid heeft, komt goed van pas. Want daarmee kan hij op boevenpad. Of toch niet?
In de dierentuin, de haven of hoog in de lucht, waar opa komt, daar valt genoeg te beleven.

‘Opa in actie!’ is een gezellig avonturenverhaal, vol spanning en humor voor de jongste lezers. Ook heerlijk om voor te lezen.

Over de auteur

Saskia Kiekebelt is al haar leven lang gek op verhalen lezen en schrijven. Ooit een boek schrijven is altijd haar wens geweest. Maar door haar bijzondere gezin en haar baan als juf kwam het er maar niet van. In 2007 heeft ze wel een verhaal geschreven dat is uitgebracht in de verhalenbundel ‘Superoma, Superopa!’. Toen bleek dat Cito belangstelling had voor dit verhaal, heeft ze besloten meer avonturen van Superopa op papier te zetten.

Productinformatie

ISBN
9789402240627 / 978-94-022-4062-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-11-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Opa krabde zich achter zijn oor. Tjonge, samenwerken met de politie én met een stelletje boeven. Dat wordt je niet iedere dag gevraagd… "Hier moet ik even een kopje koffie bij hebben. U ook een bakkie?", vroeg opa. Hij bracht de agenten naar de kamer en ging in de keuken een grote pot extra sterke koffie maken. In de kamer had oma haar breiwerk alweer te pakken. "Dag, mevrouw", zei de agente. "Wat bent u aan het breien?" Aarzelend hield oma de bivakmuts omhoog, die al bijna klaar was. "Mooie bivakmuts, grootje!", zei de agent vriendelijk. "Maar wat gaat u er eigenlijk mee doen?" Oma vertelde, dat opa dat op zijn verlanglijstje had gezet, nadat ze zakkenroller Harry hadden gevangen. "Maar wat hij er precies mee doen wilt, weet ik ook niet, hoor", zei ze verontschuldigend.
Even later kwam opa de kamer weer binnen met een dienblad met vier kopjes koffie. "Ik heb er eens over nagedacht en ik doe het", zei opa vastberaden.
"Doe je wát?", wilde oma weten.
"Samenwerken met de boeven", zei opa trots. Bijna viel oma van haar stoel van verbazing.
"Ach, nee hè?! Hoe ouder hoe gekker", stamelde oma, terwijl ze weer recht ging zitten.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Gerard aan de Stegge op 21-11-2017
Prachtig kinderboek. Spannend voor kinderen en zeker een voltreffer! Aanbevelenswaardig voor iedereen die kinderen een leuk boek wenst te geven !!