Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Waar ik ook hoor

Auteur

Britt van Leur

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Mystic is een fee met een speciale gave. Ze woont samen met haar vader in Oudlen, een klein dorpje dichtbij de magische muur die hen beschermt tegen vijanden die in het Neutrale gebied kunnen rondlopen. Het Feeënrijk, en voornamelijk de burgemeester van Oudlen, staan voor een probleem: er zijn elfen gezien in het Neutrale gebied en dichtbij de muur van het Feeënrijk. Wat doen ze daar en waarom blijven ze niet achter hun eigen muur? Ondanks alle waarschuwingen en het gevaar gaat Mystic toch geregeld naar het Neutrale gebied. De enige plek waar alle wezens, feeën, elfen en mensen, op een plek samen kunnen zijn. Als ze in groot gevaar komt door verraad, staat ze voor moeilijke keuzes.

Over de auteur

Britt van Leur (2002) komt uit Montfoort en woont bij haar ouders met haar zus en zusje. Nooit had ze bedacht een boek te gaan schrijven, maar daar kwam verandering in toen het hele plot van haar eerste boek Waar ik ook hoor in haar hoofd bleef zitten. Britt heeft er een jaar over gedaan om het idee uit te werken in een boek met negentien hoofdstukken. Ze is helemaal op haar plek in het Fantasygenre en weet dat ze voorlopig nog blijft doorschrijven.

Productinformatie

ISBN
9789402240696 / 978-94-022-4069-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-11-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
262
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik weet dat het beter is om rustig te blijven zitten en te wachten tot hij weggaat, maar mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn angst. Ik ga op de tak staan om hem beter te kunnen zien. Een lange, slanke jongen. Hij heeft kort, blond haar en mooie, donkerbruine ogen. Wel opvallend is, is dat hij puntige oren heeft. Hij is erg knap. Alles lijkt op het eerste gezicht veilig. Door mijn enthousiasme over het feit dat er een hele knappe jongen van mijn leeftijd in hetzelfde bos en op dezelfde plek is, vergeet ik een klein detail, die me na een paar seconden mijn hart doet vastpakken. Hij moet een elf zijn.
Door alle opkomende emoties en angst, vergeet ik totaal waar ik ben. Ik word een beetje duizelig en probeer te gaan zitten. Maar dan verlies ik mijn evenwicht en val ik uit de boom. En nu lig ik daar, op de grond, in een bos waar feeën én elfen kunnen komen, naast een elf, met de ergste pijn die ik ooit gevoeld heb.
Ik schreeuw het uit.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Marijke Jansen op 01-12-2017
Met heel veel plezier heb ik dit boek gelezen. Het is vlot geschreven, spannend en er zit een goede opbouw in. Erg knap voor iemand van 16 jaar! Ik ben een ervaren lezer en heb van dit boek genoten. Complimenten aan Britt!!
door Maria van Loon op 16-09-2018
Als een 15 jarige heb van dit boek genoten. Echt heel erg leuk en een page-turner :)