Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Energieke ontmoeting in het heelal

Auteur

Wim Netten

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een ruimtevaart wedloop; astronauten gaan op zoek naar nieuwe energiebronnen in de ruimte. Tijdens de lancering vindt echter een vreselijk ongeluk plaats. Uit koers geraakt en daardoor op weg naar… Het gevolg is een landing op een onbekende planeet en de ontdekking van een nieuwe wereld. Een sleutel tot eeuwig leven wordt gevonden. Een ontmoeting met en een ontvoering door aliens volgt. Het ontstaan van een relatie en het tijdig doorzien van de aliens vormen een lijn in het verhaal. Eindigend met een conclusie.

Over de auteur

De in Tilburg geboren Wim Netten woont sinds 1989 in Boxtel. Een jaar voor zijn pensionering begon hij met schrijven. Een hobby begon zo langzaam gestalte te krijgen. De realisatie van een boek is het uiteindelijke doel geworden. Door inzichten in het bestaan van leven elders in de ruimte is dit spannende boek ontstaan.

Productinformatie

ISBN
9789402240870 / 978-94-022-4087-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-11-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
174
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Brenda zegt plotseling uit het niets iets heel opmerkelijks: "Ik voel dat er iets naar ons kijkt."
"Hé, doe niet zo eng!", roept Fanny. Ik schakel meteen het apparaat van Minzhe in en draai het langzaam de ruimte door. Achter het ruimtevaartuig meet het apparaat een zwakke energie. Het kost me, vanwege mijn opkomende emotie, enige moeite om het te zeggen: "Jongens, achter de ufo meet ik een energie. Dus pas op, misschien is het wel zo’n monster of iets anders gevaarlijks."
Voorzichtig loopt Ed, iets voorover gebogen met de lamp om de schotel heen naar de achterzijde van de schotel. Plotseling stopt hij en zegt: "Hier zit een levende!"
Woorden, die ik nooit meer zal vergeten! Ik kan het amper geloven. Maar als we dichterbij komen zien we ook een wezen ineen gedoken achter de schotel zitten. De alien ziet er hetzelfde uit als de anderen, alleen heeft deze een zachte lichtblauwe kleur. Ineengedoken zit de alien achter de schotel en het zal denk ik ook niet lang meer duren voordat dit wezen ook zal sterven. Fanny loopt langs de andere kant om de schotel heen op het wezen af.
"Fanny," waarschuwt Ed, "Fanny!" Maar Fanny loopt langzaam verder. Het wezen zakt heel langzaam en stil verder ineen. Fanny steekt haar armen naar voor en pakt het wezen vast.
Ze hurkt en knielt naast het wezen neer en slaat haar armen er omheen en drukt het tegen zich aan. Met ingehouden adem van spanning en ongeloof zie ik wat er hier gebeurt. Ze tilt het wezen voorzichtig omhoog en even denk ik geluid te horen, maar ben er niet zeker van.
Van de achterkant de ufo komt ze tevoorschijn, met het wezen in haar armen. Het grote hoofd ligt half op haar arm en in haar andere hand. Ik verbaas me erover dat het dunne nekje zo’n groot hoofd kan houden. Fanny kijkt met grote ogen naar ons, het wezen troosteloos tegen haar lichaam. Dit beeld zou de mensheid voor altijd in herinnering bewaren als het ze ooit zou kunnen bereiken!

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek