Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De avonturen van Harty 1
Mijn allerbeste vriend

Auteur

Mieke Beiler

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dat je je vanbinnen anders kunt voelen dan dat je vanbuiten laat zien, is voor volwassenen een bekend gegeven. Voor kinderen is dit minder duidelijk. Het kan dus lastig zijn om dit met je kind te bespreken. Met het personage Harty geeft Mieke Beiler de volwassenen handvatten om te gebruiken wanneer zij met kinderen over het gevoelsleven willen spreken. Miekes ervaring als kindercoach geeft hierbij extra gewicht aan het boek. Een leuke toevoeging aan het boek zijn de kleurplaten. Je kunt deze samen met het kind inkleuren en daarbij praten over hoe een blij of verdrietig gevoel eruit ziet. Met dit boek over Harty heeft Mieke een prachtige tool ontwikkeld die kinderen kan helpen zich beter te uiten.

Over de auteur

Mieke heeft in haar leven veel ervaringen opgedaan over gevoelens die je kunt laten zien of voor jezelf kunt houden. Doordat zij en haar man vele jaren samen als reizend koppel door vele landen trokken, ontmoetten ze verschillende mensen die eigenlijk allemaal eenzelfde ding gemeen hadden: Je kunt je gevoelens verstoppen of je kunt ze laten zien! Mieke wil graag met Harty laten zien dat openheid kan leiden tot bijzondere vriendschappen!

Productinformatie

ISBN
9789402241389 / 978-94-022-4138-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-12-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
38
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

"Ik ben een vlinder.
Kun je dat zien?
Ik lijk wel op een vlinder,
maar ik ben anders.
Toch vinden de anderen mij leuk en aardig."

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Alex en Vesna op 21-12-2017
Een fijn klein boekje voor peuters :). Het is echt een tool voor kinderen met verstopte emoties, die je kan langzaam bespreekbaar maken, en helpen om je kindje opener en blijer te laten zijn.
Het boek heeft ook echt vrolijke illustraties waar je zelf als ouder goed en vrolijk voelt.:)
Een aanrader!!

door Rozanne op 06-03-2019
Een schitterend verhaal wat het hart raakt en ieder kind kan laten ontpoppen tot een vlinder, door liefde erkenning authenticiteit en vriendschap. Een aanrader!.
door Nicolien en op 25-08-2020
Een vrolijk en duidelijk boekje. Mijn moeder heeft het voor ons kleinkind voorgelezen hij was vol aandacht en nu enthousiast om zelf een boekje te gaan maken...
Het spreekt aan en helpt kinderen om over hun gevoelens te praten. Naar aanleiding van het verhaal.