Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Binnenkort

Auteur

Paul Terpstra

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Vier studenten die verwikkeld zijn in de criminaliteit worden opgeroepen om te dienen in het leger. De Derde Wereldoorlog staat namelijk op het punt om te beginnen. Na veel meegemaakt te hebben worden de vrienden van elkaar gescheiden. Twee van hen komen in een onvoorstelbare wereld terecht vol mysterie. De andere twee in het project van de Russen: tijdreizen. Beiden raken ze in verschillende tijdlijnen terecht. Hoe komen ze terug om de oorlog te winnen?

Een avontuur-science-fiction verhaal met een bom aan spanning. Ga op reis met de personages en ontdek alles wat er te ontdekken valt.

Over de auteur

Paul Terpstra, achttien jaar, woont in het pittoreske Leeuwarden, waar hij net zijn debuutroman geschreven heeft: Binnenkort. Een enorm interesse voor mysterieuze, onontdekte dingen heeft ervoor gezorgd dat dit verhaal tot stand kwam. In zijn toekomstsvisie staat geneeskunde centraal. Mensen zijn belangrijk voor hem, dat wordt ook duidelijk in zijn roman.

Productinformatie

ISBN
9789402241785 / 978-94-022-4178-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-12-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
178
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

'Daar is het, we hebben het gehaald!' Hijgend nemen Martijn en Jelmer de laatste stappen richting de top. 'Wat is dit?', vraagt Jelmer, wijzend naar een stenen muur met onbekende tekens erin gekrast. 'Geen idee, ziet er oud uit. Kijk, daar is een ingang.' Samen lopen ze voorzichtig richting de opening die naar iets onbekends leidt. Binnen is het donker. Geen hand voor ogen is er te zien. 'We moeten terug, dit kan gevaarlijk zijn.' Samen lopen ze terug. Buiten kijken ze om zich heen. Maar nog voordat ze zich kunnen oriënteren horen ze motoren. Het geluid klinkt schallend en weerklinkt door de hellingen rondom het dal. Voor de jongens betekent het geluid gevangenschap, of erger: dood. 'We kunnen nergens heen!' roept Jelmer in paniek, met zijn handen in het haar. Hij kijkt Martijn aan. Die knikt in de richting van de donkere opening, de opening van het duistere gebouw waar ze niet in durfden. Geschreeuw klinkt. Beiden sprinten ze het gebouw in, zonder nog verder na te denken. Geen hand voor ogen kunnen ze zien. Martijn ziet niets. Jelmer ziet niets. Hun vijand ziet van hen niets. In de donkere ruimte lijken er geen muren te zijn. Er lijkt geen einde te komen aan de duisternis, niet met een muur en niet met een licht. In zijn haast hoort Jelmer een schreeuw voor zich. Voordat hij kan bedenken wat de schreeuw zou kunnen betekenen, valt hij. Hij valt. En hij blijft vallen. Gedesoriënteerd hoort hij zijn vriend onder zich ook vallen. Dan voelt hij dat de tunnel waarin ze vallen horizontaal afbuigt en hoort zijn compagnon niet meer schreeuwen.

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door G van der Sluis op 19-07-2018
Het is echt een achtbaan waar je instapt, eentje vol met spanning. Je weet niet wat je kunt verwachten, dit boek is echt een aanrader.
door Femke Oostra op 23-09-2018
Sterke aanrader. Zoveel onverwachte wendingen in het verhaal, waardoor het je in spanning houdt.
door Isis Terpstra op 17-12-2018
Ik vind het echt een heel mooi boek! Het is een echte aanrader, ik heb het boek zelf ook gekocht :)