Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De liefde, de draak en de glazen tafel

Auteur

Nele Dierckx

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Twee door het lot verbonden mutanten vertrekken op een queeste met een duidelijk doel voor ogen: de wereld bevrijden van de onderdrukking en de balans van de natuur herstellen. Eenvoudig is het echter niet, want de machtsbeluste overheid doet er alles aan om hen tegen te houden.
Ondertussen vertrekken Emerlyss en Antheor, twee slimme draken, ook op avontuur. Het doel van hun reis: de jacht op draken stoppen en hun vrijheid terugwinnen.

Over de auteur

Nele Dierckx werd geboren te Lier en woont onder een dak met haar ouders, broer en vier zussen. Op 16-jarige leeftijd schreef ze het kortverhaal Dagboek van een Mutant, dat zo geliefd was bij haar vrienden en klasgenoten dat er al gauw om een vervolg werd gevraagd. Een jaar later schreef ze Fatum et Natura, nu beter bekend onder de titel van het boek dat je nu in handen hebt.

Productinformatie

ISBN
9789402241839 / 978-94-022-4183-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-12-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
118
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Een onverwachte bijkomstigheid!’ schreeuwde de generaal woedend. ‘Ach nee, natuurlijk kon u dat niet voorzien. Ze hebben alleen maar de helft van al mijn manschappen omgebracht, en dat zonder zelf ook maar een moment te worden opgehouden. Alsof ze vervelende vliegjes van zich afsloegen. Begrijpt u wel wat ik zeg?’ Wild gebaarde hij met zijn handen. Het frustreerde de generaal van de Jürgens dat zijn baas zo kalm bleef.
‘Ik zal er maar op vertrouwen dat ze, zoals u zegt, nu niet meer in staat zijn om zo een ravage aan te richten? Misschien weet u het niet, maar mijn manschappen zijn ook de uwe. Zonder hen kunt u uw positie niet lang meer houden. Dan mag u het wel vergeten om op uw gouden troon met fluwelen kussentjes uw hielen te laten likken!’
Wat deed het deugd om eens alles los te laten. Alle frustraties en bedenkingen gooide hij er zonder om-haal uit. Geen blad voor de mond. Het werd tijd dat die omhooggevallen wurmel de waarheid eens onder ogen kwam. De generaal genoot met volle teugen, terwijl hij de kalme man in krijtstreepkostuum voor hem de huid vol schold.
‘En niet alleen uw mederaadsleden spannen hoogst-waarschijnlijk samen tegen u, ik zou me ook maar zorgen maken over de draken. U weet dat ze nog niet uitgeroeid zijn. Ergens onder de grond zijn ze zich aan het voortkweken als vliegenlarven op het rottend karkas van de maatschappij die u hebt opgericht.
 
 

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Suzanne Van Sant op 16-01-2018
Het boek is vlot en leuk geschreven. Het nodigt uit om verder te lezen.