Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De avonturen van Dauwdruppeltje
Deel 3

Auteur

Lies van den Broek

Uitvoering
Hardcover
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Lies van den Broek (1962 ) is geboren te Meer. Ondertussen is zij de trotse moemoe van negen prachtige kleinkinderen. Terwijl ze van haar kleinkinderen geniet bruist de inspiratie voor verhaaltjes bij haar op. Lekker picknicken in de weide, rollenbollen in het gras en met zijn allen de schepbak in en rijden maar, hop naar het volgende avontuur!

Over de auteur

Dauwdruppeltje geniet graag van de natuur. Tijdens zijn ochtendwandeling ziet hij een waterkieken haar nestje bouwen . Dat brengt het kleine mannetje op een geweldig idee, waarna hij verstrikt raakt in een spannend avontuur. Beleef het mee in dit derde deel in ‘De avonturen van Dauwdruppeltje’.

Productinformatie

ISBN
9789402242157 / 978-94-022-4215-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-01-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
66
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

‘s Morgens vroeg, toen Dauwdruppeltje aan het wandelen was, ging hij voorbij een diepe sloot. Daar was een waterkieken haar nest aan het bouwen. Hij ging aan de waterkant zitten en keek gespannen toe hoe ijverig de vogel aan het werken was. Met haar snavel boog ze het riet. Daarna weefde ze rond de rietstengels bladeren, zodat haar nest steeds bleef drijven. Hé, wat knap, dacht het mannetje. "Hallo mevrouw!’’ riep Dauwdruppeltje naar de vogel. "Kan ik je helpen?’’

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek