Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vlinderprinses

Auteur

Lies Van Craen

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
24 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Al heel haar leven zit prinses Sorra opgesloten in het kasteel van haar vader tot hij beslist dat het tijd is om te trouwen. Door haar eigen koppigheid wordt ze uitgehuwelijkt aan een man die ze haat. Vanaf dat moment verandert alles in haar leven. Iemand heeft het op de koninklijke familie gemunt en wilt de troon voor zich. Prinses Sorra heeft geen keuze en gaat op zoek naar een oplossing om zowel het oude volk als de mensen van Hotec te redden.

Over de auteur

Lies van Craen durft zich vanaf nu auteur te noemen. In 2010 schreef ze haar eerste fantasy roman ‘Woudmeisje’, die een jaar later door Boekscout werd uitgegeven. Met haar nieuw boek neemt ze jou opnieuw mee op avontuur vol fantasie en spanning. De kracht en moed van een jonge vrouw staat ook deze keer centraal.

Productinformatie

ISBN
9789402242379 / 978-94-022-4237-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-01-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
324
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Nog één keer ademde ik heel diep in en toen zette ik het op een lopen. Met alle kracht in mijn benen liep ik vooruit en ik had het gevoel dat ik heel wat snelheid haalde. Op de rand van de kloof stootte ik me af en sprong in de lucht vooruit. Mijn armen hield ik voor me gestrekt zodat Mareg me snel kon vastnemen.
Ik voelde de toppen van zijn vingers tegen de mijne en haalde opgelucht adem. Hij had een paar vingers vastgenomen, maar toen liep het fout.
Mijn handen waren klam van het zweet en ik gleed weg uit zijn grip.
Alles gebeurde erg snel.
Het ene moment had ik de vingers van Mareg vast, maar het andere moment voelde ik helemaal niets meer. Ik deed nog mijn uiterste best om zijn handen opnieuw vast te grijpen, maar het lukte niet. Het enige dat ik kon vastgrijpen was lucht. Voor mij kon ik nog net de geschrokken gezichten van de twee elfen zien en daarna waren ze verdwenen. Een angstig gevoel kroop door heel mijn lichaam. Was dit het einde? Zou ik nu dood gaan?
Rotsen kwamen overal rondom mij tevoorschijn. Met mijn handen zwaaide ik in het rond in de hoop toch nog iets vast te grijpen. Ik viel steeds dieper en dieper.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Eline op 23-04-2018
Een verhaal dat je meeneemt op sleeptouw in de avonturen van prinses Sorra. Je fantasie wordt geprikkeld door het verhaal, maar de belangrijkste thema's zijn ware liefde en (h)echte vriendschappen.