Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Transform
Vleugels van vuur

Auteur

Emma Boesmans

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Eleanora Kingswood - door iedereen Ella genoemd - is zoals de meeste anderen een normaal tienermeisje. Totdat ze naar een lab gaat met haar school. Ze ontdekt dat het ILFAE (International Lab For Animal Experiments) helemaal geen lab is, maar een verborgen school waar kinderen hun gaven met dieren leren aanvaarden en gebruiken. Ella is blij als ze het lab eindelijk verlaat. Maar ILFAE blijft haar achtervolgen... Is ze wel zo normaal als ze altijd al heeft gedacht en wilt zijn?

Over de auteur

Emma Boesmans (2005) woont in Lochristi, bij haar ouders en grote zus. Ze houdt van tekenen, schrijven, lezen, paardrijden en zingen. Van jongs af aan tekende ze al kleine strips, die uitgroeiden tot korte verhalen. Een echt boek kwam er maar niet van. Toen ze Wattpad ontdekte en daarop begon te schrijven, lukte het wel. 'Transform' is geïnspireerd op dingen die ze ziet, leest en doet: films, boeken, hobby's... 'Transform' is haar debuut en ze is er heel trots op.

Productinformatie

ISBN
9789402242621 / 978-94-022-4262-1
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
09-02-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
196
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik kleed me om. ‘Yalahja,’ mompel ik terwijl ik naartoe mijn litteken staar. Het is inderdaad een wolf. De spinnenwebvormige ster op het voorhoofd begint te stralen. En dan, na een korte, niet al te felle flits, komt Yalahja tevoorschijn.


‘Eindelijk ben je alleen’, zucht ze. Ik doe mijn mond open om haar van alles te vragen, maar ze snuift en steekt haar kop in de lucht -voor zover dat mogelijk is bij een zwevende wolf- waarna ze naar het raam loopt -nog altijd zwevend.


‘Mijn wolven zijn in gevaar. Een van hen is ziek. Neem dit kruid, ik kan ze niet bereiken. Doe het binnen de twee uur, anders sterft de wolf.’


Ik neem het kruid vast en kijk haar wanhopig aan, maar ze verdwijnt. Perfect. Nu zit ik opgescheept met een kruid waarmee ik een wolf moet gaan genezen. Denkt Yalahja dan niet aan mijn slaapgebrek dat ik vast en zeker ga krijgen?’ Ik ga in mijn bed liggen en doe alsof ik slaap. In werkelijkheid wacht ik tot de meisjes komen slapen. Dat duurt een uur. Zenuwachtig wacht ik tot ze in slaap zijn. Snel, ik heb nog maar een halfuur. Ik sluip de kamer uit, mijn laarzen en jas aan. Er is niemand meer in de zitkamer, Marco en Aish zijn blijkbaar al naar hun kamer. Ik loop door de gangen als ik plots licht zie.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Lieke Bossu op 26-07-2018
Dag Emma, ik heb het boek in 5 keer uitgelezen en ik vond het superleuk.
In het begin vond ik het een beetje moeilijk om al de eigenschappen van de personages te onthouden maar eenmaal ik verder las lukte het wel. Op sommige momenten was het spannend, triestig, grappig ... een beetje vanalles. Het einde was ook superleuk omdat het voor iedereen goed afgelopen is.
Als je een nog een boek zou schrijven zou ik het zeker willen lezen.
Groetjes en doe zo verder ! Lieke Bossu (12 jaar)