Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Rimpels op je ziel
Over spiritualiteit en levenslessen

Auteur

Ana Akkermann

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Rimpels op je ziel vertelt het levensverhaal van Ana gedurende 1957 tot 2000.
Openhartig schrijft zij over haar spirituele ontwikkeling en de confrontaties met haar omgeving. Vanaf haar vroege jeugd werd zij geconfronteerd met dominante persoonlijkheden. In het heden ziet zij deze persoonlijkheden als haar grootste leermeesters. Ana besloot uit haar rol als slachtoffer te stappen en de onderdrukking om te buigen naar kracht.

Over de auteur

Ana Akkermann is geen onbekende. Al jaren coacht zij bekende, maar ook onbekende Nederlanders die een moeilijke periode doormaken. Met dit boek hoopt zij veel mensen inzicht, herkenning en steun te geven.

Productinformatie

ISBN
9789402243109 / 978-94-022-4310-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-03-2018
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Late 20ste eeuw (ca. 1950 tot ca. 1999

Uitvoering
Paperback
Pagina's
156
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

 
Nu werd het tijd dat ik ook eens iets voor mijzelf zou hebben en iets ging doen. Ik besloot een eigen praktijk beginnen. Ik benaderde de NVGN, de Nederlandse Vereniging van Geestelijke en Natuurgeneeswijzen, voor lidmaatschap. Om bij deze vereniging aangesloten te kunnen worden, was het een vereiste om over geneeskrachtige gaven te beschikken. Ik werd uitgenodigd om naar Amsterdam te komen, waar ik mij in een kleine ruimte van het buurthuis vlak bij Artis, moest melden. Achter een grote tafel zaten drie heren die mij veel vragen stelden. Daarna moest ik mijn handen boven de handen van de heren houden, zodat zij konden beoordelen of ik over de genezende kracht beschikte. Hierna werd ik naar een wachtruimte gestuurd, zodat zij zich konden beraden over mijn eventuele toetreding. Na een wachttijd van ongeveer een kwartier werd ik wederom verzocht plaats te nemen en vertelde men mij dat ik was aangenomen en mocht deelnemen aan de opleiding tot geestelijk genezer. Ik vond dit een zeer grote eer: nu hoorde ik bij een selecte groep mensen en kreeg ik mijn erkenning en status als paranormaal begaafd genezer. Halleluja, ik was speciaal!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Kick op 06-09-2020
Het relaas van de spirituele groei van een intelligente vrouw naar (bijna) volle wasdom. Heel mooi geschreven. Veel herkenning van de gepasseerde levenslessen. Een aanrader!