Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een meisje, vier monsters

Auteur

Sanne van Rijswijck

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat zou jij doen, na een auto-ongeluk? Een zwarte kat het bos in volgen? Vast niet... De eigenwijze Lynn Woods besluit dit echter wel te doen. Misschien toch niet de meest handige actie... Ontmoet Lynn; een eigenzinnige jonge meid met een groot geheim, dat ze schijnbaar met niemand wil delen. Zelfs niet met haar vier nieuwe huisgenoten bij wie ze na het ongeluk aanbelandt, en dat terwijl de vier jongens zelf ook wel wat geheimen blijken te hebben. Een boek vol spanning, super veel humor en een flinke hoeveelheid fantasie. Ga er maar goed voor zitten, want; niet iedereen is wat hij lijkt te zijn. Niet iedereen is mens! Er zijn namelijk sommigen onder ons, die zichzelf monsters noemen.

Over de auteur

Sanne van Rijswijck is geboren in 1999. Al van jongs af aan is ze gek op lezen. Het liefst leest ze fantasieboeken. Daardoor is ook het idee ontstaan om zelf een fantasy voor jongeren te gaan schrijven. Kernwoorden voor dit boek waren: fantasie, humor, magie, spanning, avontuur en vriendschap. Na vele uren vol schrijfplezier is uiteindelijk dít originele boek ontstaan.

Sanne is niet alleen creatief op het gebied van schrijven. Ze zit op een school voor (grafische) vormgeving. In haar vrije tijd tekent ze ook heel erg graag. De cover van dit boek heeft zij dus ook zelf getekend en ontworpen.

Productinformatie

ISBN
9789402244342 / 978-94-022-4434-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-04-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
210
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik slenterde naar boven en trok ondertussen mijn natte T-shirt en broek uit. Nog half hinkend, omdat ik mijn skinnyjeans aan het uittrekken was, kwam ik aan bij Jasons kamer. Ik gooide mijn natte kleren in de hoek van de badkamer en trok mijn geïmproviseerde pyjama aan. Vervolgens sprong ik in het bed. Ik trok de dekens over mijn hoofd en rolde me op tot een balletje. De dekens waren zo vaak om me heen gerold, dat het leek alsof ik in een holletje lag.
Ondanks dat ik het nu warm had, rilde ik. Wat was dat ding in de bosjes?
Ik had geen flauw idee. Ik wist echter wel dat het nooit veel goeds kon zijn en dat het me de stuipen op het lijf joeg. Natuurlijk kon ik er nog altijd van winnen... maar nee. Ik ging mijn krachten níét gebruiken!

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door ZhengXi op 19-04-2018
Hij is super! De sfeer en humor in het boek zijn goed. Het is leuk om te lezen en je blijft erin doorlezen. Zeker een aanrader voor de fantastieliefhebbers
door Sofia op 19-04-2018
Geweldig boek, snel en makkelijk te lezen. Binnen 1 dag uit.
door Gemma op 01-06-2022
Geweldig boek, heb haar toendertijd op wattpad gevonden en vind het boek super