Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Herboren met vleugels
Een hemelse legende

Auteur

Kelly Lara Postma

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Kinderen en volwassenen die op aarde overlijden, krijgen in de hemel een tweede kans. Daar worden ze als het ware herboren uit vlammen. Vanaf dat moment worden ze aan een gezin toegewezen dat hen gaat opvoeden. Na de wedergeboorte krijgen deze mensen bovendien een bijzondere gave. Dit gebeurde ook bij Skyler en Connor, een tweeling die noodgedwongen gescheiden opgroeide de eerste jaren van hun leven. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten zal hun leven niet meer hetzelfde zijn. Er gaat namelijk een legende over een tweeling en er zijn mensen die erop uit zijn om hen pijn te doen of erger. Op het moment dat hun gave zich openbaart, krijgen ze de legende te horen en begint hun reis pas echt.

Over de auteur

Kelly Lara Postma (1992) woont in Velp Gelderland. Ze heeft een klein broertje van drie jaar en woont zelfstandig. In het dagelijks leven focust ze zich volledig op het schrijven. Haar hobby’s liggen op het creatieve vlak; ze tekent en ze leest graag en luistert veel muziek. Ze heeft haar hele leven al een grote interesse gehad in schrijven, maar pas recentelijk de stap gezet om zich er volledig op te focussen. Een paar jaar nadat haar opa overleed, raakte ze geïnteresseerd in het hiernamaals en hoe dit eruit zou zien. Dit boek is haar kijk hierop.

Productinformatie

ISBN
9789402244519 / 978-94-022-4451-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-04-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
116
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Toen Liam weer schoon was en een middagdutje deed, vroeg Hanna of ze op hem moest passen; zodat Connor en Skyler konden trainen. Dit aanbod namen de twee dankbaar aan, want ze wilden fit en sterk blijven na hun nachtmerrie en met de last die op hun schouders lag. Ze besloten het bos in te gaan om rustig te kunnen sparren. Daarom pakten de twee hun sabels en hun sportkleding verscheen weer op magische wijze zodra ze hun wapens vastpakten. Vervolgens gingen ze op weg met een paar boterhammen bij zich; zodat ze niet hoefden te stoppen voor de lunch.
 
Het was stiekem fijn om de verantwoordelijkheid voor het kleintje even over te kunnen dragen en ongestoord te kunnen trainen. Bovendien was het fijn om een tijdje met zijn tweeën te kunnen zijn, iets wat de afgelopen twee jaar alleen was voorgekomen als de kleine nog sliep.
 
Dus trainden ze tot het bijna donker was, met alleen een pauze voor een snelle lunch. Tijdens de training gebruikten ze weer hun krachten, maar dat leek hier wel een ander effect te hebben. Als Connor de elementen beheerste begonnen uit de regen meteen nieuwe bomen en planten te groeien. Als Skyler haar telekinese gebruikte, werden bomen en planten uit de grond gerukt en vielen met een luide klap naar beneden.
 
De oude man kwam na een paar uur aangesneld en vroeg hen om het iets rustiger aan te doen, omdat al het lawaai en de energie niet volledig gedempt konden worden. Het koninkrijk zou immers ontdekt kunnen worden, iets wat de tweeling hevig liet schrikken. Ze beloofden daarom plechtig het wat rustiger aan te doen. Het was echter te laat. Het lawaai was niet onopgemerkt gebleven en er waren al een tijdje vermoedens dat er een verborgen koninkrijk verscholen lag. Gelukkig was de plaats zelf nog niet ontdekt. Hier waren de bewoners zich echter niet van bewust en daarom dacht iedereen dat ze voorlopig aan een ramp waren ontsnapt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek