Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Big en Biggetje
Op de bruiloft

Auteur

Lisanne Tiemissen- Wittenberg

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De lievelingsneef van Big en Biggetje gaat trouwen! Big en Biggetje worden op deze belangrijke dag uitgenodigd en mogen de hele dag meehelpen met allerlei taakjes. Het is een en al feest! Als het ‘ja- woord’ is gegeven, kan het feest beginnen. Big en Biggetje krijgen een hele belangrijke taak van het bruidspaar, maar nemen ze die wel serieus?

Over de auteur

Lisanne Wittenberg (1990) groeide op in Berghem en bracht daar haar jeugd door. Ze is een creatieve duizendpoot met veel fantasie en humor. Op jonge leeftijd had schrijven haar passie, dat leidde tot het schrijven van haar eigen kinderboeken, Big en Biggetje. Ze kan zich goed inleven in kinderen, en haar humor en gevoel er goed in kwijt.

Productinformatie

ISBN
9789402244540 / 978-94-022-4454-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-04-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
38
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Binnenkort is het zover, de lievelingsneef van Big en Biggetje gaat trouwen. Big en Biggetje waren nieuwsgierig, en wilde maar al te graag meehelpen op de grote dag. Een net pak aan, een stropdas om en Big en Biggetje waren er klaar voor. Met veel plezier gingen ze naar hun lievelingsneef Bor! Als het 'ja woord' is gegeven, kan het feest beginnen. Big en Biggetje helpen met van alles en krijgen zelfs belangrijke taakjes toegewezen. Maar nemen ze alle taakjes wel serieus?

Big en Biggetje

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek