Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Aardbei in oorlog

Auteur

Ichraq Baba

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Oliver lijdt aan een ziekte waar hij laat achterkomt. Helaas kan er niets meer aan gedaan worden in het ziekenhuis. Zijn laatste uren van het leven naderen snel. En voordat Oliver het weet schiet hij met een straal naar boven. Waar hij in de hemel belandt als een aardbei. Al gauw is het kwade in beeld en probeert Oliver het te overwinnen. Ook op zijn reis ontmoet hij personen die geen aardbeien zijn maar juist iets heel anders. Wandelend naar het gevaarlijke maar ook avontuurlijk pad, zingen ze samen kampliedjes en hebben ze heel veel plezier. Ze gooien nog wat met glitterbommetjes. En lopen door Glow in the Dark bossen. Maar niets zal ze weerhouden om het kwade tegen te houden!

Over de auteur

Ichraq Baba komt uit Roosendaal en schrijft al negen jaar verhalen. Ze begon toen ze nog maar zes was, met kleine verhalen. Naarmate de jaren vorderden, werden die verhalen steeds groter. Deze verhalen vormen de basis voor Aardbei in oorlog. Veel inspiratie haalt ze uit fantasy en science fiction boeken. Ze is een groot fan van Stephen King en J.K. Rowling. Maar nu heeft ze het lot van het boek in haar eigen handen.

Productinformatie

ISBN
9789402244816 / 978-94-022-4481-6
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
26-04-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
108
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Groen gras ligt verspreid over het hele vierkante gebied. Er groeien roze bloemen. Daar kan je uren naar staren. Onder het lopen pluk ik een bloemetje. In mijn handen zie ik het bewegen. Het heeft een gezichtje en het niest in mijn hand.
Bloempje: ‘’Sorry, ikke hooikoorts.’’
Ik glimlach even en hoor dan een ander bloempje zeggen: "ze heeft hooikoorts. Zou je niet denken hè, van een bloemetje."
Ze ziet er heel schattig uit. Aan haar taalgebruik te oordelen is ze ook nog eens heel jong. ‘’ Hoe oud ben je dametje? Ik ben wel benieuwd.‘’
Bloempje: ‘’Ik ben één jaartjes oud, veel hè?’’
Ik lach hardop en kijk even naar de anderen. Die zijn blijkbaar heel erg druk bezig met zich te oriënteren. Ik kijk haar nog aan en zeg even dat ze best heel oud is. Daarna draai ik me om en begin ik mezelf heel moe te voelen. Alsof ik de hele dag series heb gekeken. Ik draai mijn hoofd een aantal keren, telkens een andere kant op, zodat mijn spieren even wat beweging krijgen en dan pas loop ik in de richting van de anderen.
Die zitten strak in de richting de grot te kijken. Blijkbaar moeten wij daar dus in gaan. 

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek