Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De avonturen van Bob en Bobby

Auteur

Niesje Huizing-Faber

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bob en Bobby zijn twee jongens die altijd uit zijn op kattenkwaad. Ze doen echt alles samen, en ja, dat kan ook niet anders, want ze zijn namelijk een tweeling! Hun ouders zijn altijd druk met werk en hebben daarom niet veel tijd voor Bob en Bobby. Uit school worden ze altijd opgehaald door een oppas, waarna ze hun huiswerk maken en een lekker hapje en drankje krijgen. Omdat Bob en Bobby wel eens zitten te klieren, wordt de oppas soms best boos.
Ze wonen in een oud huis waar ze een mooi en spannend avontuur beleven. Het begint allemaal met een bijzondere vondst op zolder... Een schatkaart!
Ze wonen in een oud huis waar ze een mooi en spannend avontuur beleven. Het begint allemaal met een bijzondere vondst op zolder... Een schatkaart!

Over de auteur

Ik ben Niesje Huizing. Dit boekje heb ik 17 jaar geleden voor mijn kinderen geschreven.
En wil het ook aan andere kinderen laten lezen. Een mooi verhaal voor het slapen gaan, voor op scholen of als voorleesboek.

Productinformatie

ISBN
9789402244915 / 978-94-022-4491-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-04-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
56
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

‘Ja, dat doen we, want je weet maar nooit. Er kan nog wel iemand zijn die op zoek is naar de schat’, fluisterde Bob terug.
‘Bob, Bob’, siste Bobby. ‘Heb jij de sleutel van het tuinhuisje? De deur is op slot, we kunnen er niet in.’
Bobby antwoordde: ‘De sleutel moet onder de mat liggen, want daar verstopt mama hem altijd, dat heeft ze zelf verteld.’
De jongens hadden de sleutel gevonden en gingen naar binnen.
‘Ik denk dat ik een beetje bang word’, fluisterde Bob.
‘Ach, jij bent een dikke bangerik. Wat kan hier nou gebeuren, en bovendien, papa en mama zijn toch ook nog in de buurt en als er echt wat gebeurt, dan roepen we hard en komen ze er snel aan’, stelde Bobby hem gerust. 

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Wie is er nu stoer!

Niesje Huizing-Faber

1 reviews
Kinderen die gepest worden, schamen zich er vaak voor om dit thuis te vertellen en durven er niet goed met anderen over te praten. Mogelijke signalen zijn: angst om naar school te gaan, spijbelen, vaak ziek, last krijgen van nare dromen en concentratiestoornissen waardoor de schoolprestaties achteruit gaan. Ze denken dat ze er meestal alleen voor staan. De pesters denken dat ze stoer zijn, het kan zijn dat ze juist gaan pesten, omdat ze zelf niet lekker in hun vel zitten. 
Er bestaat geen enkele goede reden om te pesten. Mensen worden vaak gepest, omdat ze op sommige vlakken iets anders zijn dan anderen. Anders zijn is echter niet slecht, het maakt je juist uniek. Wat de reden voor het pesten ook is, probeer niet te veranderen om zo het pesten te voorkomen. Wees trots op wie je bent en straal dit uit naar iedereen om je heen.
19,50
Voorkant cover

Wie is er nu stoer! HARDCOVER

Niesje Huizing-Faber

Kinderen die gepest worden, schamen zich er vaak voor om dit thuis te vertellen en durven er niet goed met anderen over te praten. Mogelijke signalen zijn: angst om naar school te gaan, spijbelen, vaak ziek, last krijgen van nare dromen en concentratiestoornissen waardoor de schoolprestaties achteruit gaan. Ze denken dat ze er meestal alleen voor staan. De pesters denken dat ze stoer zijn, het kan zijn dat ze juist gaan pesten, omdat ze zelf niet lekker in hun vel zitten. Er bestaat geen enkele goede reden om te pesten. Mensen worden vaak gepest, omdat ze op sommige vlakken iets anders zijn dan anderen. Anders zijn is echter niet slecht, het maakt je juist uniek. Wat de reden voor het pesten ook is, probeer niet te veranderen om zo het pesten te voorkomen. Wees trots op wie je bent en straal dit uit naar iedereen om je heen.
24,50