Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Als de seksverslaving uitkomt
Verhalen van een partner

Auteur

Marieke S.

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat als op een dag blijkt dat je man een seksverslaving heeft... Na het uitkomen van een seksverslaving begint het pas. Je wereld stort in. Het leven van jou, je partner en je kinderen staat in een klap volledig op zijn kop. Over een seksverslaving is nog veel taboe. Hoe overleef je het eerste jaar na het uitkomen zelf en met je gezin? Verhalen van een partner beschrijft dit jaar vol verdriet, wanhoop, afschuw maar ook hoop. Over een gewoon gezin dat een moeilijk proces doormaakt. Over ruzie en over samenwerken. Over pijn maar ook over liefde.

Over de auteur

Marieke S. is getrouwd met Erik en samen hebben zij drie kinderen. Ze leiden een normaal gezinsleven, tot het geheim uitkomt dat Erik een seksverslaving heeft. Hierna werkt zij hard aan het verwerken van dit schokkende nieuws en aan het eventuele herstel van hun relatie. Door het schrijven van de verhalen krijgt ze meer inzicht en kan ze haar emoties beter een plek geven.

Productinformatie

ISBN
9789402245660 / 978-94-022-4566-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-06-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
82
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik voelde me vrij, omdat ik niet meer voor hem hoefde te zorgen en omdat ik niet meer op hem hoefde te letten. Ik bedacht me ook dat het eigenlijk heel goed zou zijn als hij in de fout zou gaan in deze periode. Het zou de keuze voor mij om de relatie te beëindigen vergemakkelijken. En ik wilde liever duidelijkheid dan onduidelijkheid. Ik was dus niet bang hem de vrijheid te geven. Ik had zijn trouwring afgenomen en hem gezegd dat hij mocht doen wat hij wilde. Graag zelfs. Maar nu hij mijn toestemming had, was de noodzaak weg.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Eve op 28-08-2018
Wat een herkenning. Het sterkt mij in de stappen die ik zet in de relatie met mijn partner.