Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De weg van de Positenna
Geluk is een reis en geen bestemming

Auteur

Hans van der Meer

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Soms lijkt geluk heel ver weg. Vreemd, want het zit in onszelf. En toch kunnen veel mensen het maar niet vinden. Dat komt omdat ze het als een bestemming zien, als iets dat ver weg ligt. Maar geluk is een reis, vanaf de eerste stap tot en met de laatste. Hoe je op deze weg stapt en hem verder bewandelt; daar gaat het boek De weg van de Positenna over. Lees hem door, knoop de pareltjes in je oren, schaf daarnaast de Positenna (www.positenna.com) aan en vergeet deze vooral niet op een goed zichtbare plek te plaatsen zodat je jouw nieuw verworven positiviteit kunt laten beklijven! Succes en veel geluk!

Over de auteur

Hans van der Meer (1954, getrouwd, drie kinderen) is opgeleid als slagwerkdocent, maar inmiddels ruim dertig jaar actief binnen de wereld van de ICT waarin hij diverse commerciële functies heeft bekleed en betrokken was bij meerdere start-ups. Graag helpt hij mensen om het beste uit zichzelf te halen, zit hij in zijn vrije tijd regelmatig achter zijn drumstel en piano, en schrijft hij niet alleen zakelijke-, kinder- en jeugdboeken maar ook romans voor volwassenen.

Productinformatie

ISBN
9789402245950 / 978-94-022-4595-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-09-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De Positenna zelf doet helemaal niets. Het is JIJ die de taak hebt om hier iets mee te doen. Als je openstaat voor persoonlijke groei en het beste uit jezelf wilt halen, dan is de Positenna zeker iets waarmee je aan de slag kunt gaan. Je zult merken dat je leven er prettiger van wordt.
Zie je hem als bedreigend dan moet je jezelf afvragen of je hem wel in je buurt wilt hebben. Want elke keer als je hem ziet word je met iets positiefs geconfronteerd en wellicht past dit helemaal niet bij jou. Dat kan ook. Misschien is jouw rugzak met veel ellende gevuld en wil je deze graag de rest van je leven met je meedragen. Dat kan en dat mag. Het is jouw keuze. Er zijn hele volksstammen die hun eigen ellende koesteren en vooral anderen de schuld ervan geven en daardoor een lodenlast met zich mee blijven dragen. Maar weet je, die last wordt steeds zwaarder en de vraag is hoe lang je dit volhoudt.
Ik zou zeggen, gooi die rugzak weg, focus je op het hier en nu en kijk naar de kansen en de mogelijkheden die op je pad komen. Want hoe negatief je ook bent of hoe zwaar je leven tot nu toe is geweest, je hebt capaciteiten genoeg waarvan jijzelf en jouw omgeving nog veel plezier kunnen hebben. Je moet er alleen voor openstaan en ermee aan de slag gaan. Ja, je zult dus wel actie moeten ondernemen. Maar waar anders leef je voor? Om heel de dag te niksen? Te sikkeneuren en anderen de schuld te geven van jouw ellende? Je zorgen maken over zaken waar je geen invloed op hebt? Voor niemand iets te willen betekenen? Daar leef je nu niet voor, toch? Daarom heb je toch niet al jouw capaciteiten gekregen? Om er niets mee te doen?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek