Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eefje en de blauwe kamer

Auteur

Marije Smits

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Eefje woont boven op de berg van een eiland midden in de Caribische zee. Ze heeft een leuke les op school over een blauwe kamer. Ze weet dan nog niet dat ze de wondere wereld van de zee zelf zal gaan zien. Samen met haar hond Banjer beleeft ze een spannend avontuur onder water met de zeedieren.

Over de auteur

Marije Smits (1985) woonachtig in Almere is een bijzonder mens. Zij kreeg als baby een hersenvliesontsteking. Hiermee werd de basis gelegd voor een leven vol frustraties, iedere keer wéér inleveren, ziekenhuisopnames en complicaties. Maar ze is zo’n doorzetter, sterk en vol humor dat ze het toch voor elkaar heeft gekregen om dit boek te maken. Op dit moment is haar gezondheid zo ernstig dat ze alleen nog maar letter voor letter kan typen met 1 vinger op haar tablet of telefoon. Haar lichamelijke beperkingen weerhouden haar er niet van om naar hartenlust prachtige verhalen te schrijven. Het werk van haar vader bracht het gezin op vele verschillende, schitterende, plaatsen op de wereldbol. De blauwe wateren van Eefje doen haar denken aan de blauwe wateren van Curaçao.

Productinformatie

ISBN
9789402246391 / 978-94-022-4639-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-08-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
48
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Na school rennen Eefje en Banjer terug naar huis. Onderweg stoppen ze nog even bij de rotsen om te kijken of ze de blauwe kamers daar misschien al kunnen zien. Het waait er behoorlijk hard. Eefje houdt Banjer goed vast om niet om te vallen.
Maar het waait zo hard, dat de golven steeds harder en hoger tegen de rotsen aan klotsen.

Eefje en de blauwe kamer

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek