Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ik ben de grote billenbijter
Voorleesverhalen waar je maar beter bij kunt blijven zitten

Auteur

Ineke Collé

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Van een verliefde egel tot een kletsnatte opa. De avonturen die de diverse personages in dit vrolijke voorleesboek beleven zijn niet alleen grappig, maar ook heel herkenbaar. Bang zijn, of boos. Je vervelen of het juist te druk hebben. Kinderen én volwassenen kunnen het zich allemaal voorstellen. Sommige verhalen en versjes zijn ontroerend, anderen juist kolderiek. Maar allemaal zijn ze vooral om hardop te lezen. Voorlezen, samen of zelf lezen. Voor papa’s en mama’s. Voor opa’s en oma’s. Eigenlijk gewoon voor iedereen van jong tot oud. Omdat lezen leuk is. En lachend lezen nog leuker.

Over de auteur

Ineke Collé (1962) woont met haar man in Zoetermeer, maar is van origine een Rotterdamse. Ze heeft drie dochters, die ieder hun steentje hebben bijgedragen bij de totstandkoming van dit boek. Zij hebben hun moeder aangemoedigd de verhaaltjes die ze voor hen verzon de wereld in te sturen. Als kind wilde ze schrijfster worden als ze volwassen was. Maar zoals ze zelf zegt: ‘Ik heb besloten daar maar niet meer op te wachten.”

Productinformatie

ISBN
9789402248548 / 978-94-022-4854-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-10-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
50
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Op een avond kwam de burgemeester op bezoek bij de koning. Hij wilde hem vragen wat er met de draak moest gebeuren. De prinses wachtte tot alle bedienden naar bed waren.
Toen sloop ze zachtjes op haar pantoffels door de gang van het paleis. Bij de kamer van de koning aangekomen duwde ze haar oor tegen de deur. Zo stond ze te luisteren. Dat vond ze heel spannend en dan lag ze zich tenminste niet in bed te vervelen! Maar wat ze hoorde liet haar enorm schrikken!
‘Dus dat is dan afgesproken burgemeester.’ hoorde ze de koning zeggen.
‘De draak moet weg uit het land!’
De burgemeester zou de volgende morgen de berg beklimmen om tegen de draak te gaan zeggen dat hij ergens anders moest gaan wonen. Omdat iedereen veel te veel last van die lange staart had. De prinses vond dat maar gemeen. De draak kon er niets aan doen dat hij zo'n lange staart had!
Ze stond een poosje op haar pantoffels in de paleisgang na te denken.
Toen kreeg ze een idee!

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek