Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eten van verlangen en verlangen naar meer
Humor, seks, wijn & vriendschap

Auteur

Angela de Groot

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (6 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Dat het leven geen rozengeur en maneschijn was, wist Cynthia al vroeg. Maar dat het leven zo vol met vriendschap, liefde, verlies, eten, drinken en verlangen naar meer zou zijn, dat had ze niet durven hopen of dromen. Laat je meeslepen in het verhaal van Cynthia, die van haar 18de tot en met 35ste jaar verwikkeld raakt in de meest humoristische, spannende en dagelijkse situaties die zowel jij als ik zouden kunnen meemaken. 

Over de auteur

Angela M. de Groot is schrijfster en ex-eigenaresse van een eigen kledingzaak. Tijdens de heftige periode van beslissingen die zij moest nemen omtrent haar gezondheid en eigen zaak, heeft zij haar schrijfkunsten op papier gezet. Dit resulteerde in dit eerste verhaal. Angela staat bekend om haar creatieve geest, scherpe tong en inlevingsvermogen. 

Productinformatie

ISBN
9789402248661 / 978-94-022-4866-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-11-2018
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
248
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Cynthia heeft voornamelijk veel huisarrest en huishoudelijke taken. Haar hang naar vrijheid is groot. En ze kan niet wachten totdat ze het huis uit kan. Maar is het leven dan zo vrij?
Cynthia 18 jaar... Snel, als ze nu opschiet, kan ze via de de achterpoort weg. Ze moet de fiets laten maken voordat haar moeder thuiskomt. Cynthia opent de schuurdeur, loopt snel naar de achterpoort, zet die open en trekt de fiets richting achteruitgang. Nu maken dat ik wegkom!
Cynthia 35 jaar... Cynthia maakt haar riem vast, klapt haar tafeltje voor haar op en tikt Ler aan, die in diepe slaap tegen haar aan leunt. "Wat. Zijn we er al? Ik heb nog niks gegeten." Ler doet haar ooglapje omhoog en kijkt verward om haar heen.
Samen met haar vriendinnen beleeft Cynthia de meest uiteenlopende avonturen en maakt ze de lekkerste gerechten. Ze gaat op reis en ze ontmoet een bijzonder persoon. Zal haar leven een drastische wending nemen? Of kiest ze voor het 'normale' leven dat eigenlijk verre van 'normaal' is.

Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Diana op 23-11-2018
Verlangen naar het lezen van een warm boek tijdens de lange koude regenachtige dagen? Zoek niet verder.... dit boek is zeker een warme aanrader en een verlangen naar een deel 2
door Karina op 28-11-2018
Gaaf boek! Lekker luchtig, leest makkelijk weg. Helaas te spannend om weg te leggen en daardoor in 2 avonden uitgelezen. Kopen dus!
door Binny op 12-01-2019
super leuk boek en leest lekker!
door Lieke op 03-12-2022
Een aanrader voor de wintermaanden of een andere ontspannen vakantie. Je zit meteen in het verhaal: herkenbare en hilarische situaties binnen een vriendinnen groep. Ik kijk al uit naar de volgende editie :-)
door Jolanda op 03-12-2022
Geweldig leuk boek, leest makkelijk weg. Het boek bevat humor, spanning, kooktips, fantasie en veel zelfspot van de hoofdpersonage. Je waant je helemaal in de wereld van het personage en haar vriendinnen.
door Anne op 08-12-2022
Ik was enorm benieuwd naar het boek van Angela! Na ontvangst van bet boek ben ik meteen begonnen met lezen en eigenlijk niet meer gestopt. Kort samengevat; leuk boek, verstand op nul en makkelijk te lezen. Ik werd meegenomen in de belevenissen van Cynthia en ik had gelijk een visueel beeld bij het verhaal.