Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Pluk voor Pluk
Leren vlechten!

Auteur

Nicky Jonker

Uitvoering
Wire-o
Reviews
4,5 / 5 (4 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Is vlechten moeilijk? Nee hoor en jij kan het ook! Met dit boek wil je meteen aan de slag. Het wordt pluk voor pluk duidelijk hoe je de mooiste vlechten kunt maken. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met een duidelijke stap-voor-stap uitleg, praktische tips en inspiratiefoto’s maak jij de mooiste vlechten. Droomt jouw dochter er ook van om met een mooi vlecht naar school te gaan? Jij kunt hiervoor zorgen! Bekijk snel de instructies en ga lekker aan de slag!

Genrewinnaar
boek●goud 2018

Over de auteur

Nicky Jonker woont in Middelburg met haar man en twee dochters. Beide dochters zijn in het bezit van een prachtige bos haar. Elke dag vlecht ze de/hun haren van haar dochters weer op een andere manier in. Hier kwamen zoveel positieve reacties op en vragen over, dat ze na een tijdje is begonnen met het geven van workshops. Nicky weet precies hoe de vlechten in elkaar zitten en waar je tegenaan kan lopen als beginnende vlechter. Alle stappen heeft ze ‘pluk voor pluk’ op papier gezet zodat iedereen kan leren vlechten!

Productinformatie

ISBN
9789402249835 / 978-94-022-4983-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-12-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Wire-O
Pagina's
44
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Superleuk dat je geïnteresseerd bent in vlechten. Vlechten is momenteel helemaal hot! Op social media en internet zie je de tofste vlechten voorbijkomen. Vaak zien ze zien er zo ingewikkeld uit!
Maar is vlechten echt zo moeilijk? Nee hoor, JIJ kan het ook! Met de juiste tools maak je zelf binnen no-time de mooiste creaties. Deze tools geef ik vrij in dit boek.

De ‘gewone’ vlecht is erg leuk, maar die kennen we inmiddels wel. In dit boek beginnen we met de basis. Als je de basis onder de knie hebt, maken we het wat moeilijker. Langzamerhand komen steeds ingewikkeldere vlechten aan bod. Dit boek is geschikt voor iedereen die wil leren vlechten: moeders, oma’s, vriendinnen, collega’s en, niet te vergeten, papa’s!

Dus ga aan de slag. Bekijk de foto’s en volg de instructie stap voor stap. De foto’s volgen de bijbehorende stappen van links naar rechts, en van boven naar beneden. Met de hulp van Pluk voor pluk krijg je het voor elkaar om geweldige vlechtcreaties te maken.
Zet hem op!

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jolanda op 27-12-2018
Heel leuk boekje , goede uitleg en foto's . Als oma lukt het mij nu ook mijn kleindochters in te vlechten . Cadeau gedaan aan vriendin met kleindochter was er ook heel blij mee .
door Erica op 27-12-2018
Heb dit boek gekocht en ben er heel blij mee.
Duidelijke uitleg en goed geïllustreerd, kan nu eindelijk aan de slag.
Ben tevreden over mijn eigen resultaten.
Erica,
door Annelies op 27-12-2018
Na ontvangst boek direct aan de slag gegaan. Nog wat oefening nodig maar het begin is er!
door Elles op 14-01-2019
Hoewel ik al een aardige basis had op het gebied van vlechten heeft dit boekje me nog beter leren vlechten en leuke nieuwe ideeën gebracht. Goede stap voor stap uitleg en mooie duidelijke foto's. Een aanrader voor iedereen die graag mooie vlechten wil kunnen maken!