Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het leven bruist eens draken vergruisd

Auteur

Leine-Laura (Leen Dehouwer)

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Deze creatieve, autobiografisch getinte parel is een pleidooi voor zelfontplooiing. Elk pionnetje van het sprookjesbos speelt zijn rol. In de omgang met hen ontdekt Heidelinde wie ze wezenlijk is. Ze beseft dat ze zich klein houdt en wil weer groeien. Dapper gaat ze de strijd aan. Allerlei lichtwezentjes bieden hulp en wijzen de weg. Prikt ze haar draken aan het zwaard? Licht ze haar toverstaf? Omringt ze zich opnieuw met gelijkgezinden? Sprankelt Heidelinde terug in een mooi bestaan? Lees en ontdek: Het leven bruist eens draken vergruisd. Voel de magie van zelfexpressie! Proost op een bruisend leven! Tjing Tjing!
De kunstige illustraties zijn van Messalina Lotigiers. Het is de allereerste keer dat ze een boek illustreert en bewust op de voorgrond treedt.

Over de auteur

Leen Dehouwer stond gedurende lange tijd als gepassioneerd onderwijzeres voor de klas. Alles wat creatief is, past bij Leen. Naast schrijven zijn kantklossen, knutselen, bloemschikken en intuïtief schilderen haar hobby’s. Ze snuffelt graag op rommelmarkten en bezorgt tweedehandsspullen met plezier een nieuw leven. Bij al deze bezigheden voelt ze zich op-en-top Leine-Laura. Grootvader noemde haar Leine. En moeke was altijd blij als ‘Laura’ scheen. Dat was normaal, want thuis runden ze een ijsroomfabriek. Leine-Laura is ook een beetje zoals de zon. Ze straalt graag haar energie uit naar de anderen. Overal waar ze komt, aardt ze en laat ze een blijvende indruk na.

Productinformatie

ISBN
9789402250480 / 978-94-022-5048-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-01-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
196
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 11

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

☆ ☆ door Goovaerts Natalie op 20-01-2019
Moet eerst weten voor je leest dat het uit waargebeurde levens ervaring word omschreven naar een sprookje...dan lees je echt wat het meisje ( nu vrouw) heeft meegemaakt
door Claudia op 22-01-2019
Wonderlijk excentriek, ijzingwekkend gebeten, hartveroverend lollig en soms ook krochtig bedroefd. Maar bovenal: nooit zonder uiterst koppige hoop.