Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Speuren op het spoor
De kunst van fotografie op en rond het spoor

Auteur

Hans Bruinsma en Liesbeth Kraakman

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Speuren op het spoor neemt je mee op zoek naar de kunst van het fotograferen op en rond het spoor. Hoe ga je te werk? Hoe plan je een reis? Wat neem je mee en wat kun je zoal nodig hebben onderweg? In het boek leer je stap voor stap hoe je de beste foto’s kan maken. Het staat boordevol tips om jouw creatieve blik verder uit te dagen. Het leert je hoe je de gemaakte foto’s kan organiseren en back-uppen. Het gaat dieper in op hoe je jouw treinfoto’s zou kunnen ontwikkelen. Liesbeth en Hans laten alles zien en houden niets achter. Dit is het eerste Nederlandstalige boek die de Kunst van Fotografie op en rond het Spoor van A tot Z behandelt.

Over de auteur

Hans Bruinsma komt uit Apeldoorn en heeft al sinds klein kind een passie voor treinen. Niet veel later kwam daar de fotografie bij. Dus… op zijn veertiende ging hij voor het eerst twee weken op de net nieuwe tienertoer en zijn eerste camera ging mee! Wat een feest! Liesbeth Kraakman woont in Papenburg, Duitsland, en heeft de passie voor fotografie en treinen met de paplepel van haar vader ingegoten gekregen. In 2015 troffen deze twee elkaar op de fotovakschool in Apeldoorn en een idee werd geboren.

Productinformatie

ISBN
9789402250541 / 978-94-022-5054-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-01-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
152
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Zo simpel was het. Zullen we ons eerst eens even voorstellen? Wij zijn Hans Bruinsma en Liesbeth Kraakman. Samen zijn we in 2015 begonnen aan de vakopleiding fotografie aan de fotovakschool in Apeldoorn om ons verder te bekwamen in onze passie, fotografie!
Hans is van beroep leraar verpleegkunde en was vele jaren verbonden aan de opleidingen in Apeldoorn. Liesbeth is accountmanager en is al jaren onderweg naar allerlei verpleeghuizen in het noorden van ons mooie land. Beiden de veertig al lang gepasseerd, en toch, het bloed kruipt waar het niet gaan kan: wij zijn gewoon begonnen aan de vakopleiding. Noem het een midlife crisis. Maar wat is er nu mooier om, naast je werk, bezig te zijn met je passie?

Boekpresentatie en start officiele verkoop van het boek “Speuren op het Spoor”
Plaats: Bentink Modelspoor,
Loseweg 39 Apeldoorn

24 Januari 2019, van 16:00 tot 20:30 uur.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek