Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

MANAGERS MANAGEN

Auteur

mr. Hans H.M. Verleun

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Managers worden simpelweg betaald om te managen. Ze moeten ervoor zorgen dat anderen tot optimale prestaties kunnen komen. De auteur neemt u mee in een confronterende, pakkende stijl naar de kern van het managen en biedt u een praktische aanpak. De aanleiding voor het schrijven van dit boek is actueel. Wie hebben de huidige crisis veroorzaakt? Door een korte termijn- en intern gerichte visie en strategie hebben managers de aandeelhouderswaarde trachten te optimaliseren, echter zonder succes. Zij moeten weer terug naar de basis; de klant. En dus naar een externe gerichtheid waarmee de waarde van de onderneming weer professioneel inhoud krijgt.

Over de auteur

"Ik kwam vroeg in aanraking met gehandicapte mensen en ik werd geraakt door een twintigjarige die alleen gevoel in haar tenen had en daarmee een draad door een naald wist te krijgen. Dit was de aanleiding om alles uit mezelf en anderen te halen! Na het succesvol managen van mensen en organisaties koos ik voor het adviseren. Ik deed dat bij een toonaangevend Amerikaans bedrijf."

Productinformatie

ISBN
9789460891151 / 978-94-608-9115-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-10-2009
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
196
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Top management dient niet meer ‘inside out’ te denken en intern gericht te zijn maar ‘outside in’ en gericht te zijn op de klant. Het resultaat van een extern gericht missie, visie en strategie bevordert een klantgerichte cultuur in de gehele organisatie. Deze levert op lange termijn de gewenste continuïteit en daarmee het financieel resultaat in termen van een solide en werkelijke intrinsieke aandeelhouderswaarde. Managers dienen de strategie te vertalen in een optimale interactie van hun teams met klanten door middel van de juiste getalenteerde mensen in de juiste positie te plaatsen: matchen. Managers dienen gedreven, gemotiveerde, betrokken en productieve medewerkers te ontwikkelen: coachen. Managers dienen het resultaat voortdurend te optimaliseren: maximaliseren.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek