Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vrouwen in therapie
bij de wasmachinemonteur

Auteur

Antoon E. Derix

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,95
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de meer dan 25 jaar dat Antoon Derix werkzaam was, onder andere als witgoedmonteur, maakte hij veel leuke, trieste, bizarre en pikante situaties mee. Omdat de reparaties veelal bij de klanten thuis plaatsvonden, bestonden Derix´ contacten voor het meerendeel uit vrouwen. Hij neemt de lezer mee in een variatie verhalen die vaak ontroerend en bijna ongeloofwaardig zijn. Toch zijn de verhalen stuk voor stuk autobiografisch en zullen ze de lezer ademloos boeien. Hoe komt het dat zoveel vrouwen hun diepste geheimen aan de wasmachinemonteur durven toe te vertrouwen?

Over de auteur

"Ik ben in 1942 geboren in de Noord-Limburgse plaats Horst. Nadat ik meer dan 25 jaar eerst bij Philips en daarna bij Whirlpool heb gewerkt, ontstond bij mij het idee om mijn uitzonderlijkste belevenissen op te gaan schrijven. Ik werkte in veel uithoeken van het land, maar hoofdzakelijk in Limburg, Brabant en Zuid-Holland. Doordat ik in mijn vrije tijd tevens meer dan 25 jaar ontspanningsgymnastiek aan vrouwen heb gegeven en sportmasseur ben, kon ik mijn kennis gebruiken voor goede adviezen."

Productinformatie

ISBN
9789460892479 / 978-94-608-9247-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-04-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
236
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Voor mij bevond zich een zogenaamd zonnekanon. Een machine zo groot als een bestelauto, vulde praktische de hele kamer. Enkele ventilatoren koelden het hele zaakje. Vol ontzag en afgrijzen aanschouwde ik het gedrocht, welk leek op een monster met een enorme bek. Deze klapte dicht als de "kuur" begon. In zijn buik zou ik met stellige zekerheid een ernstige aanval van claustrofobie opgelopen hebben. Volgens haar kon je hiermee binnen tien minuten bruin worden. Nu snapte ik waar ze die prachtige kleur van had. Dit kon nooit gezond zijn begreep ik uit de kennis die ik op dit gebied had. Toen ik daar voorzichtig over begon, kapte zij dat meteen af door folders tevoorschijn te halen waarin het tegendeel beweerd werd. Verdere discussie leek mij hier overbodig. In het volgende vertrek, dat meer inhoud had dan een gemiddelde zitkamer, bevond zich de badkamer. In een hoek stond de douchebak met een sproeikop er boven. De betekenis van deze summiere beschrijving komt straks. Schuin daar tegenover, in de andere hoek dus, bevond zich de wasmachine. Nadat ze had uitgelegd wat er aan mankeerde, verdween ze. Ik begon aan het karwei waarvoor ik was ingehuurd. Tijdens het voorafgaande had ik al gemerkt dat zij een vrouw was die graag iemand aanraakte, want voortdurend was ze een hand kwijt. Ik was al even bezig toen ze weer binnenkwam. Ik was zo verdiept in de reparatie, dat ik niet oplette wat ze ging doen. Toen ik even later water hoorde klateren, keek ik even op van mijn werk. Daar stond het "zonnevrouwtje" poedelnaakt voor de douchebak en keek me recht aan. Haar hele lijf was naadloos rood. Een ware vertegenwoordigster van het indianenras. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was vroeg ze: ‘U vindt het toch niet erg dat ik even ga douchen?’

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek