Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Beertje Pannenkoek

Auteur

Anne van Aken

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In het verhaal van beertje Pannenkoek heeft Anne van Aken werkelijkheid en fantasie in elkaar laten overvloeien. Alle vriendjes van beertje Pannenkoek hebben een naam gekregen waarin ook het woord 'koek' voorkomt. Het beertje heeft een actieve rol in de mensenwereld, maar ook in Sleutelhangertjesland. Bij het lezen van dit boek, waarin liefde, avontuur en spanning elkaar afwisselen, zorgen de tekeningen voor veel kijkplezier.

Over de auteur

"Als schoonheidsspecialiste in mijn bedrijf en internationaal examinator voor een wereldorganisatie, heb ik veel beleefd. Veel van wat ik meemaakte tijdens mijn werk en de vele reizen over de wereld, heb ik opgeschreven. Naast schrijven is aquarelleren sinds enige jaren mijn hobby. Deze hobby heeft mede geleid tot het maken van dit boek voor mijn kleinzoon Basje. Daarnaast ben ik geïnspireerd door het familiebezoek aan het Pannenkoekenhuis op de verjaardag van mijn kleinzoon. Basje kreeg daar van de kok een sleutelhanger cadeau in de vorm van een beertje en gaf deze de naam beertje Pannenkoek. Het was liefde op het eerste gezicht."

Productinformatie

ISBN
9789460893643 / 978-94-608-9364-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-02-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
36
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

"Hmmm," zegt beertje Ouwe Koek en hij denkt heel lang na. "Ik denk dat je naar de Receptengrot moet gaan. Op dit moment is beertje Koekoek de bewaker. Ik weet dat het recept daar in de kluis ligt. Maar ach, die zit op slot en de sleutel is spoorloos. Je zult eerst de sleutel moeten zoeken. Maar je moet wel snel zijn!" Hij kijkt naar de grote klok in de kamer, die tien voor twaalf aanwijst. Als de klok twaalf uur slaat, is de verjaardag van Basje voorbij.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek