Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Omdat ik het zeg!

Auteur

Kathinka van Driel

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer je gefrustreerd uit de bus stapt omdat je noodgedwongen dertig minuten naar de stuitermuziek van je zestienjarige busbuur hebt moeten luisteren, kun je twee dingen doen: de busbuur neerslaan en hopen dat jij harder loopt dan zijn matties, of de frustratie inslikken en eenmaal thuis weer uitspugen via je toetsenbord. De goede opvoeding van vader en moeder indachtig, kies ik voor optie twee. Dagelijkse frustraties en rare moderniteiten zet ik om in letters en leestekens. Het resultaat is deze bundel: een bron van herkenning voor iedereen die deel uitmaakt van de gekte die het heden heet.

Over de auteur

"Toen Kathinka van Driel zeventien was en wanhopig op zoek naar een vervolgopleiding, was het haar broer die uitkomst bracht: ‘Dan ga je toch Nederlands studeren?’ Zo geschiedde. Een combinatie met een opleiding journalistiek zorgde ervoor dat ze na vier jaar klaar was om de wereld van de geschreven media te bestormen, maar ze ging de lerarenopleiding Nederlands doen. Nu staat ze voor de klas en wanneer het nakijkwerk overwonnen is, schrijft ze haar verhalen."

Productinformatie

ISBN
9789460893841 / 978-94-608-9384-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-02-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
70
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Gedumpte puppies, geknuppelde zeehondjes, geneusringde beren, gesloopte paardjes, kapotte kindjes en verhandelde mama’s: heus vervelend. Maar beer Boelie uit Ritzsvikarstadt wordt echt niet ontringd omdat zijn baasje heeft doorgekregen dat Viva-Vrouw Esther uit Appingedam maar liefst 329 mensen via de Forward-knop tot op het bot heeft weten te irriteren met een hartverscheurend edoch tenenkrommend sentimenteel mailbaksel. Dat lieve witte zeehondje op de foto is echt allang een jas en derhalve niet meer te redden. Ook niet als Henk Bierenbroodspot die foto vanachter zijn kantoorbureau naar zijn gehele klantenbestand doorstuurt. En al die kapotte kindjes voor wie Microsoft/Apple/C&A/Marskramer/Lidl een eurocent (een hele!) lapt voor ieder doorgestuurd mailtje, lijden vaak aan ziektes die niet eens bestaan (‘Help arme Juan met zijn lurvenlepra’).

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Ab op 11-07-2014
Geniaal boekje dat je in een keer inslikt. Blijft leuk en actueel.