Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

8848

Auteur

Marleen Rijnveld

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bijna een jaar geleden besloot Marleen Rijnveld dat ze de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest, met eigen ogen wilde zien. Ze vertrok helemaal alleen naar Nepal. Dagenlang liep Marleen door de bergen en maakte ze kennis met plekken waar de tijd stil had gestaan. Ze zag de hoogste bergen en de mooiste mensen. Vervolgens ging ze naar de jungle, om daar tijgers en olifanten te ontmoeten. Met een omweg keerde ze uiteindelijk terug naar Kathmandu. In dit prachtige, bizarre land ontmoette Marleen niet alleen de hoogste berg ter wereld, maar ook haarzelf. Dit boek is haar dagboek.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1973. Ik besloot in 1998 van de Bollenstreek naar Noord-Brabant te verhuizen, om te ontsnappen aan de drukte en de ‘westerse mentaliteit’. Ik woon samen met een hond en vier katten. Al jarenlang werk ik met veel plezier bij de Nederlandse Spoorwegen. Als ik tijd en geld heb, trek ik met mijn rugtas de wereld over, op zoek naar andere culturen en nieuwe ideeën."

Productinformatie

ISBN
9789460894770 / 978-94-608-9477-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-07-2010
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
88
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Na al die koppen thee moest ik uiteraard plassen, maar om bij het toilet te komen moest ik de hele gang door lopen. Dat wil zeggen, eerst uit mijn warme slaapzak, me aankleden, toiletpapier en lampje zoeken, bibberend de gang met de stinkende schoenen over, om uiteindelijk in een vies, koud toilet aan te komen, waar het wemelde van de kakkerlakken. Vooral het lopen langs de kamers waarin zich een legioen Iraniërs bevond, die stuk voor stuk de hele avond naar mijn borsten hadden zitten kijken, stond me erg tegen. Ik besloot in de prullenbak van de tempel te plassen. Ik heb het op de tast gedaan, kon de aanblik van Boeddha onder het plassen niet verdragen. Vanmorgen ben ik vergeten de prullenbak te legen en ik schaam me diep.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek