Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Laat me met rust, laat me slapen

Auteur

Ancy Lore

Uitvoering
Paperback
Prijs
26 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Na jarenlang volhouden heeft Ancy haar loopbaan in het onderwijs moeten opgeven. Ze kon niet langer optornen tegen haar zware aandoening zonder uitzicht op genezing. Dankzij haar man en enkele vriendinnen heeft ze de enige wens die haar nog restte kunnen waarmaken: dit boek publiceren. Het boek werd naar waarheid geschreven, zonder verzinsels, er rekening mee houdend dat de realiteit door elk individu anders wordt waargenomen. Uit de inhoud blijkt dat Ancy haar gehele leven op zoek is geweest naar de zin en het waarom van de dingen en het onverklaarbare.

Over de auteur

"In 1946 werd ik als Boogschutter, ascendant Boogschutter, geboren. Mijn hele wezen hunkerde naar vrijheid, onafhankelijkheid, verre reizen en kennismaking met vreemde culturen. Maar onvoorziene omstandigheden wilden het anders en ik werd noodgedwongen in een andere levensrichting gedreven. Geloof je in een op voorhand ondertekend contract, in noodlot of toeval, in vrije wil en keuzes maken, of niet? Zoek het antwoord in Laat me met rust, laat me slapen."

Productinformatie

ISBN
9789460895470 / 978-94-608-9547-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-05-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
430
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Er wordt gezegd dat de meeste mensen zich slechts de fijne momenten uit het verleden herinneren om het leven draaglijker te maken. Bij mij is dat niet het geval. Ik kan mij er niet toe zetten om aangrijpende, droevige gebeurtenissen te vergeten of naar de achtergrond te drukken. Ik ben helemaal geen pessimist, maar een realist die de dingen in het juiste perspectief ziet en ik heb ondervonden wat moeder op latere leeftijd bedoelde met de woorden: "Hoe ouder ge wordt, hoe gevoeliger en kwetsbaarder ge zijt." Mensen verafschuwen de eenzaamheid, ze haten de stilte en zoeken het rumoer van de straten en cafés op om daaraan te ontsnappen. Ze doen niets liever dan ontkennen dat hun bestaan slechts een zucht is in de oneindigheid. En, of ze het nu al dan niet willen toegeven, ze kunnen niet, nooit, aan hun noodlot ontsnappen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek