Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Echte mannen huilen wel!

Auteur

Rinco P.S.

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Rinco zit in de knoop met zichzelf. Hij komt erachter dat hij jarenlang zijn emoties, en daarmee ook zichzelf, verstopt heeft. Hij blijkt helemaal niet zo stabiel en sterk te zijn als zijn omgeving inclusief hijzelf altijd heeft gedacht. Deze emoties schrijft hij van zich af. In een gedicht, een brief of een monoloog met zichzelf. Hierdoor leert hij ze kennen en laat hij ze voor het eerst in bijna veertig jaar toe. Rinco vertelt hoe moeilijk het is om de muur die zijn emoties verbergt, omver te trekken. Een zware weg. Maar die is wel altijd verlicht door de glinsteringen van zijn geluk.

Over de auteur

"Mijn strenggelovige opvoeding in de Zaanstreek in de jaren 70 heeft me beperkt in de ontwikkeling van mijn gevoelsleven en als persoon. Op mijn 35ste begin ik opnieuw met een nieuwe liefde aan de andere kant van het land. Dat is het moment dat ik begin met leven en tegelijkertijd tegen de door mezelf gecreëerde "veilige" muur aanloop waarachter ik mijn emoties en gevoel verberg."

Productinformatie

ISBN
9789460895593 / 978-94-608-9559-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-04-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
62
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik wil leven zoals ik denk dat het goed is. Op de manier die mij een goed gevoel geeft. Het klinkt zo logisch en simpel. Om dit te bereiken moet ik terug naar mezelf. Terug langs en door al mijn trauma’s, verdrietjes, emoties. Terug naar mijn pure ik. Een ik die verstopt is geraakt door mezelf voor de gek te houden. Verstopt door een beeld van mezelf te creëren van iets wat ik helemaal niet ben. Wat mijn opvoeding van mij gemaakt heeft en waar ik in ben gaan geloven. Naar mijn ik, welke door mijzelf voor de gek is gehouden met een verwachtingspatroon waar ik zelf in ben gaan geloven. Terug gaan naar mijn pure ik. Dat is een ik waarmee je alles helder ziet van goed en kwaad, liefde en haat, kunde en onkunde. Eigenlijk terug naar de puurheid van een kind maar met het verstand en de wetenschap van een gezonde volwassene.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek