Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vaar wel

Auteur

J. Kloesmeyer

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Student Janick geniet van het studentenleven en is populair op school. Op een dag komt hij in contact met medestudent Aaron. Hoewel de twee op het eerste gezicht verschillen als dag en nacht, ontstaat er een hechte vriendschap. Wanneer Aaron onverwacht overlijdt, ontvangt Janick een boekje waarin Aaron een mysterieuze boodschap voor hem opgeschreven heeft. Vastbesloten om uit te zoeken wat Aaron voor hem verborgen hield, stapt hij in het vliegtuig. De reis brengt hem op de mooiste plekken ter wereld. Maar al snel komt Janick erachter dat hij misschien wel de grootste fout uit zijn leven gemaakt heeft.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1978. Ik ben getrouwd en woon in Sassenheim. Op mijn zestiende liet ik familie en vrienden achter om een jaar lang in een klein dorpje in de Verenigde Staten te wonen. Na terugkeer studeerde ik aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer om na mijn studie nog meer van de wereld te zien. Na verschillende perioden in het buitenland heb ik nu de tijd gevonden om mijn eerste boek te schrijven. Hierbij geholpen door de inspiratie die ik in het buitenland heb opgedaan."

Productinformatie

ISBN
9789460896354 / 978-94-608-9635-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-06-2010
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
116
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Zonder na te denken sta ik op, pak mijn stoel beet en smijt die recht onder de voeten van de aanstormende man. Hij komt met een smak op het asfalt neer en laat de tas vallen. Hij krabbelt snel overeind en kijkt me aan met de meest kwade blik die ik ooit gezien heb. Ik voel een koude rilling over mijn rug lopen als ik in zijn donkere ogen vol haat kijk. De man doet dreigend een stap mijn kant op en zijn mond spant zich tot een klein spleetje. Dan lijkt hij zich ineens bewust te worden van zijn omgeving en kijkt even vluchtig om zich heen. Tot mijn grote opluchting verandert hij van gedachten en rent er als een haas vandoor. Sommige mensen op het terras beginnen voor me te klappen maar hierdoor krijg ik het nog warmer. Ik voel dat ik rood word en kijk ongemakkelijk om me heen. Mevrouw Badenhorst komt samen met een man mijn kant op. Ik pak haar tas van de straat en loop naar haar toe. Het eerste wat ze zegt is: "Dit kan geen toeval zijn" en ze slaat haar armen om me heen. Dan laat ze me los en kijkt naar de man die inmiddels naast ons staat. Andre Badenhorst is een forse vent met een grof uiterlijk. Zijn pretoogjes liggen diep begraven in zijn gezicht en door zijn stoppelige baard ziet hij er niet echt verzorgd uit. Zijn kleding is een combinatie van stadsmens ontmoet woudloper. Zijn halflange kaki broek kleurt totaal niet met zijn fel rode T-shirt maar dat lijkt hem niet te interesseren. Hij kijkt me een ogenblik van top tot teen aan en schudt dan hartelijk mijn hand. Mevrouw Badenhorst zegt met een hoge stem tegen haar man: "Andre, dit is Janick, de jongen die ik in het vliegtuig ben tegengekomen."

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek