Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Azungu !!!

Auteur

Liesbet Goedemé

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Twee maanden op een eiland in Malawi. Twee maanden alles geven. Twee maanden leven als enige blanke tussen de zwarten. En dit alles samen met twee medestudenten van de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. Het was een helse ervaring voor de auteur van dit boek. Deze ervaring heeft zij neergeschreven vlak nadat ze terugkwam in België. Heb jij je al eens als een kermisattractie gevoeld? Liesbet Goedemé en haar medestudenten hebben dat zo drie maanden aan één stuk door beleefd. Je went echter aan het feit dat je anders bent dan alle andere mensen om je heen. Of toch niet? In ieder geval wel lachen en wenen en veel pijnlijke tenen!

Over de auteur

"Ik ben Antwerpenaar in hart en nieren. Ik ben geboren in het jaar dat de Berlijnse Muur viel. Het meeste houd ik van het dagelijkse leven en al de vreemde zaken die dat met zich meebrengt. Ik heb vijf geweldige broers ter beschikking en twee ouders die deze kinderen hebben gebaard. Dankzij dit gezin ben ik een lezer, altijd al geweest. Kortverhaaltjes waren mijn ding, maar nu heb ik mijn eerste roman geschreven, met swing!"

Productinformatie

ISBN
9789460897511 / 978-94-608-9751-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-08-2010
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
62
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

een uur lopen op blote voeten naar school over scherp, heet zand dat is gewoon in dit arm land Lucky heet het meisje ze is amper vijf gescheurde kleren magere benen onder haar kleine lijf ze droomt van een mooi leven in deze uithoek van de wereld maar vroeg of laat belandt ze met een kindje op haar arm ‘t is hard, what do you want, op straat

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek