Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

ALOHA, een groet uit Hawaï

Auteur

Anne-Marie Reyniers

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
8 reviews
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Graag wil de auteur vertellen en verhalen over een mooie, lange reis naar eilanden waar regenbogen geboren worden, waar natuur zo vol van natuur is, waar groen veel groener is en bloemen zo bloemgeurig mooi. Anne-Marie Reyniers schreef zoals ze met jou zou praten, met woorden en gebaren, met handen en voeten, ... Haar ziel ligt in dit verhaal, een herinnering voor altijd en altijd... en nog lang daarna.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1956 en sta ook wel bekend als Mieke De Schutter. Ik ben secretaresse op een advocatenkantoor. Reeds vele reizen in het verleden hebben mij aan het schrijven gezet. Dit keer is het een echt reisverhaal geworden dat ik graag met anderen wil delen. Deze reis heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik niet anders kon dan al mijn gevoelens en indrukken hierbij neer te schrijven, want soms, heel soms leek het of de hemel de aarde raakte."

Productinformatie

ISBN
9789460897788 / 978-94-608-9778-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-10-2010
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
76
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Het hoog in de bergen gelegen ‘Iao Valley State Park’ is wel de belangrijkste bezienswaardigheid. Zeer opmerkelijk is de vorm van Iao Needle. Iao betekent ‘wolk’. Het is hier dat de wolken een spel spelen met de fotograaf. Het is niet eenvoudig foto’s te maken, want elk ogenblik verandert het beeld, het ene al spectaculairder dan het andere. De voet van de Iao Needle was het altaar voor mensenoffers in tijden waarin men dacht dat goden flirtten met de bergtoppen. Het is juist bij dit spel van zon, wolken, wind en bergtoppen waarbij de schoonheid van deze vallei tot zijn recht komt. Hier kan je van wolken dromen die opstijgen hoog in de lucht en even later neervallen als gordijnen op de toppen van de bergen. Aan elke etage, vol weelderige tropische planten, geven ze voldoende vocht om te blijven groeien en groeien... hier stopt het nooit.

Reviews (8)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Geschreven door K op 17-05-2012
Fantastisch geschreven, ik wist niet dat je zoveel talent had !
Geschreven door Marcel op 16-03-2011
Geweldig boek!
Geschreven door Broes Els op 12-03-2011
12/03/2011 om 20.21
In een ruk uitgelezen, ik was mee op reis. Je blijft geboeid lezen net zoals Mieke kan vertellen!
Ik kreeg zin om die reis ook echt te beleven. Geen fantasie, puur en recht uit het hart! Muy bien!!!
Geschreven door Rit Hollanders op 10-03-2011
Ongelooflijke, heel mooie, onvergetelijke indrukken die je niet meer loslaten. Telkens ik een afbeelding zie van onze pater Damiaan zie ik Miekes boekje in mijn gedachten. Bedankt Mieke, en ook Jan!!
Geschreven door Yves VK op 07-03-2011

Dit persoonlijke verhaal beschrijft Hawaï in geuren en kleuren en brengt je direct in vakantiebestemming! Het doet je dromen van een paradijs en zin krijgen om er zelf naartoe te trekken.
Geschreven door Van den Eynde Marleen op 07-03-2011
Dit is zo'n mooi boekje, ongelooflijk. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen, ik kon het gewoon niet wegleggen; ik werd er zelfs door ontroerd. Het is op zo'n manier geschreven, dat ik me op een bepaald moment precies zelf op Hawaï bevond. Het is met héél veel liefde geschreven en dat merk je, elke bladzijde weer opnieuw.
Een echte aanrader!

Geschreven door sonia sallaets op 06-03-2011
Het boek neemt je niet alleen mee naar exotische plaatsen, het laat je wegdromen en hopen dat je zelf ook zo een reis kan beleven. En genieten, niet alleen van de omgeving maar ook van een intens geluk dat deze mensen uitstralen, naar elkaar toe maar ook naar anderen.
Een geschreven vertelling,
heel mooi.

Geschreven door Van Dessel Ingrid op 05-03-2011
Heel goed geschreven, wondermooi
reisverhaal. Het is net of je deze
reis zelf meemaakt.
Knap debuut voor de schrijfster