Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

OVerwegingen

Auteur

Claudia C. Reijpert

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
1 reviews
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Claudia C. Reijpert is een alleenstaande, energieke moeder met één dochter. Al van jongs af aan is zij bezig met taal. Schrijven is dan ook echt ‘haar ding’. In haar leven heeft ze al veel dingen meegemaakt. Met een positieve kijk en een behoorlijke dosis humor slaat zij zich door haar leven heen, waarbij zij aandacht blijft houden voor haar omgeving. Naast wat losse publicaties is het boek OVerwegingen haar eerste uitgegeven boek.

Over de auteur

"Sinds enkele maanden reis ik van en naar mijn werk met het Openbaar Vervoer. Het is bijzonder, dat wanneer je om je heen kijkt, veel zaken kunnen opvallen... als je er maar oog voor hebt. Nuttige zaken, grappige zaken, bijzondere zaken, maar ook alledaagse voorvallen. Noem het maar op. Dit zijn overwegingen, een ander woord voor overdenkingen of overpeinzingen. Zaken waar je eigenlijk niet over nadenkt, maar die je, hoe kort dan ook, toch even in gedachten kunnen bezighouden. Deze verhalen en hersenspinsels heb ik opgeschreven in dit boek. Kortom: OVerwegingen geeft je een andere kijk op reizen met het Openbaar Vervoer."

Productinformatie

ISBN
9789460898754 / 978-94-608-9875-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-01-2011
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
58
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Reclame Je ziet het overal. In de metro. Op de perrons. In de tram. Bij de tramhaltes. Reclame! Een lucratieve business, denk ik zo. Toch vraag ik me af of de boodschap wel zo over komt als hij is bedoeld. Denk maar aan de reclame van het vervoersbedrijf zelf: ‘Ik ben aardig onderweg'. Je ziet dan foto’s van dames of heren, die in het nieuwste model tram of metro rijden, of een andere, mooie, carrièremove hebben gemaakt door te leren of zo iets. Waar ligt dan de klemtoon? Ik ben AARDIG onderweg? Dat zou betekenen dat ze vriendelijk en klantgericht zijn. Tja, daar kan ik wel wat over zeggen, maar dat doe ik liever niet. Het kan ook zijn: Ik ben aardig ONDERWEG. Betekenend dat ze leuk carrière aan het maken zijn. Wat heb ik daar nou voor een boodschap aan. Ik ben ook AARDIG en nu ONDERWEG. Kan het ze wat schelen?

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Geschreven door Jos Driesen op 16-03-2011
Boekje vol leuke korte verhalen. Sommige heel herkenbaar ! Aanrader!