Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Liefde uit de pan

Auteur

Henri Fredriksz

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Liefde uit de pan suggereert en wekt kookfanaten op hun kookpassie vrijelijk in de pan te investeren om van het eindresultaat met genodigden gezellig van het rendement te genieten. Dit kan uitgroeien tot vriendschap, liefde, ontspanning en gezelligheid. Deze dingen zijn broodnodig om het hectische gedoe van ons aards bestaan te doorbreken. Liefde uit de pan is per se geen culinair plaatjesalbum met calorietabellen en dergelijke, om er enkel mee op de boekenplank te showen, maar een werkboek met adviezen en unieke ideeën, dat op het keukenaanrecht thuis hoort. Bovendien zijn de recepten apart, eenvoudig en goed uitvoerbaar.

Over de auteur

"Vanaf mijn vroegste jeugd was ik een stoorzender in moeder’s keuken. Geen pruttelende pan, noch wat zich op het aanrecht in voorbereiding bevond, was veilig. Rauw, half gaar, gaar; ik proefde en becommentarieerde het. Gevolg: tijdelijke verbanning uit de keuken. Achteraf bezien waardeerde moeder het wel. Ze merkte eens op: "Als je groot bent behoef je niet afhankelijk te zijn van een vrouw..." Boekscout lanceerde in 2007 mijn eerste boek ZIEN KUNST vanhet KIJKEN.

Productinformatie

ISBN
9789461761316 / 978-94-617-6131-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-04-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
96
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

De beste visbouillon trekken we van vissenkoppen en graten van gefileerde vis. De visboer zal je graag ter wille zijn, als je hem erom vraagt. Meestal rekent hij hier niets voor. De enkeling die hiervoor flink rekent, moet je gewoon links laten liggen. Laat hem die zogenaamde "afval" in z’n vrouw heur haar smeren. Koop nooit meer vis bij hem, is mijn advies. Een klantvriendelijke en vakbekwame visboer weet direct dat je een culinaire hoogspringer bent. Mijn visboer op de markt vraagt altijd, als ik bij hem langs kom, of ik nog vissenkoppen en afsnijdsels nodig heb. Eens nodigde ik hem uit om bij mij, met zijn vrouw, zijn vis te komen eten. Zij hadden heerlijk van mijn visgerechten gesmuld, maar de visboer haalde de koffie niet; hij viel op de bank in een diepe slaap van de zalige verwondering, dat zijn eigen vis zo heerlijk was... Fluisterend en onder zwaar geronk op de achtergrond, hadden we de avond tot in de kleine uurtjes, converserend doorgebracht. Dit zijn leuke dingen voor een keukenprins c.q. keukenprinses en de visboer kon naar waarheid op de markt getuigen van zijn heerlijke vis. Op den duur merkte hij dit ook aan zijn verdubbelde omzet.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek