Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Beertje, ga je mee op reis?

Auteur

Gerry van der Lugt

Uitvoering
Paperback
Reviews
1 reviews
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de kringloopwinkel zit een klein beertje te wachten tot iemand hem wil kopen. Op een dag komt oma in de winkel en ziet het beertje zitten. Ze vindt dat hij een lief gezichtje heeft en daarom neemt ze hem mee. Tot zijn grote verrassing mag Beertje met opa en oma mee op fietsvakantie naar Zweden. Onderweg beleeft Beertje met opa en oma allerlei leuke avonturen. Ga je met Beertje mee op reis?

Over de auteur

"Toen ik al grijs haar had, ontdekte ik pas hoe leuk het is om op fietsvakantie te gaan. Dit wilde ik graag aan mijn (klein)kinderen overbrengen. Daarom besloot ik over een van mijn fietsreizen een voorleesboek te schrijven. Ik nam een klein beertje mee en maakte onderweg op allerlei plaatsen foto’s van dit beertje. Thuis schreef ik er verhaaltjes bij, gebaseerd op mijn vakantiedagboek. Inmiddels hebben de (klein)kinderen de fietsvakantie ook ontdekt!"

Productinformatie

ISBN
9789461761828 / 978-94-617-6182-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-05-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
78
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Beertje wordt wakker en voelt een rare kriebeling in zijn buik. Wat is er ook alweer vandaag? Opeens weet hij het: vandaag zal hij op reis gaan met opa en oma. Helemaal naar Zweden. Beertje weet niet waar Zweden ligt, daar heeft hij nog nooit van gehoord. Oma heeft een paar dagen geleden tegen hem gezegd dat hij mee mag op vakantie. Vakantie, dat is ook al zo’n woord dat hij niet kent. Oma heeft Beertje een paar weken geleden gevonden in de kringloopwinkel. Iemand heeft Beertje daar gebracht. Een hele tijd zat hij op een plank tussen andere knuffels te wachten of iemand hem wilde kopen. En toen is oma gekomen. Ze zei: "Ach, wat heb jij een lief gezichtje. Jou neem ik mee en dan mag je met ons mee op reis. Hoe vind je dat?" Zo kwam Beertje in huis bij opa en oma. Oma is al druk bezig om de vakantiespullen bij elkaar te zoeken. Opa en oma gaan op fietsvakantie. Ze gaan niet met de auto of het vliegtuig, zoals veel andere mensen doen. Nee, opa en oma willen het liefst fietsen. "Dan zie je zoveel om je heen", zegt oma. Aan hun fietsen hangen wel vijf tassen: twee voor, twee achter en één aan het stuur. En opa heeft ook nog een tas achterop. Daar zit een tent in! "Kijk", zegt oma, "voor op mijn stuurtasje zit een klein zakje en daar mag jij in zitten, Beertje. Je zit dan mooi voorop en zo kun je alles in Zweden goed zien."

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Geschreven door Nettie Boogaard op 05-09-2011
Het was een verrassing te zien dat de illustraties foto's zijn! Zowel in zwart-wit als kleur. Hartverwarmend en gezellig boek, zowel in als buiten de vakantie te lezen. Ik zou zelf wel Beertje willen zijn!