Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Samen koken met de Lustige Kok

Auteur

Kris Swinnen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als je eens niet weet wat je gaat bereiden, dan moet je zeker eens in dit boek kijken. Voor elk wat wils, van eenvoudige tot ingewikkelde gerechten. Je kunt samen koken of alleen. Hou er rekening mee dat als je sommige gerechten hebt geproefd dat je een net zo opgewekte kok wordt zoals Kris Swinnen. Al deze gerechten hebben een speciaal smaakje dat je er altijd zelf aan moet toevoegen; het is smaak van de liefde voor het koken! Groetjes, de Lustige Kok

Over de auteur

"Ik ben enkele jaren geleden bij de KWB (Kristelijke WerknemersBeweging) gegaan om af en toe eens te gaan koken, en zo ben ik van het ene kookavontuur in het andere gestapt. Ik ga nu iedere woensdagavond naar het avondonderwijs om nog steeds bij te leren en om nieuwe ideeën te krijgen. Ik kook ook zeer regelmatig voor een groep vrienden. Nieuwe recepten uitproberen, dat zijn uitdagingen voor mij. Ik durf soms een aantal nieuwe recepten uit te proberen en mijn vrienden zijn dan gelukkig de proefkonijntjes."

Productinformatie

ISBN
9789461763822 / 978-94-617-6382-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-08-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
274
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Crostini met avocado en peterseliepesto Benodigdheden 1 stokbrood in sneetjes (gegrild) 1 rijpe avocado het sap van ½ limoen 2 teentjes knoflook 2 eetlepels dennenpitten 1 dl olijfolie 1 plantje platte peterselie zeezout zwarte peper Grijze garnalen Bereidingswijze Rooster de dennenpitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zet op zij en laat afkoelen. Mix de platte peterselie (houd enkele blaadjes apart voor de versiering) samen met het gepelde knoflook en de olijfolie tot een glad mengsel. Kruid met peper en zeezout. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in kleine blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper en zeezout. Meng er de geroosterde dennenpitten onder Samen met de grijze garnalen. Besmeer de broodjes met de peterseliepesto en verdeel er het avocadomengsel over. Garneer met een blaadje platte peterselie.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door JP op 11-10-2013
Het is een leuk boek, dat zeer goed leest, en is een echte aanrader voor iedereen.