Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

In de vaas of in de mond
Koken met bloemen

Auteur

Gaby Teeld

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Stel je voor, je hebt vrienden uitgenodigd en je wilt een super lekker buffet voorbereiden. Uiteraard wil je met iets bijzonder lekkers pronken. Iets, wat niet iedereen gaat doen. Wat denk je van gevulde champignons met madeliefjes? Of gevulde daglelies? Laat je gasten smullen. Ze beleven zeker super momenten. Of wat denk je van bloemenboter bij vis of vlees? Verwen je vrienden met een bloemenbowl of met lekkere salades. Weet jij hoe lekker maartsviooltjes of bieslookbloemen smaken? Verrukkelijk. Ga het uitproberen. In dit boek vind je zeker lekkere tips, ideeën en recepten voor het koken met bloemen. Laat je verrassen!

Over de auteur

"Ik werd in Duitsland geboren. Ik heb meer dan 20 jaar als bloembindster gewerkt. In 1998 kwam iknaar Nederland, waar ik 2 jaar later ging trouwen. In 2002 kreeg ik de Nederlandse nationaliteit. Ik woon samen met mijn man Jan in Enschede. Mijn zoon Niklas woont al op zichzelf. Ik hou van bloemen en koken. Zo was ineens het idee geboren om met bloemen te gaan koken. Na een drempel overwonnen te hebben, begon een absolute uitdaging."

Productinformatie

ISBN
9789461764256 / 978-94-617-6425-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-08-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
92
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Gevulde daglelies 4 daglelies 100 g Philadelphia peper en zout 2 takjes lavendel 1 tl bieslook 1 blad daslook 4 viooltjes en 4 madeliefjes Verwijder de stamper en de meeldraden van de daglelies en was de bloemen voorzichtig. Hak lavendel, bieslook en das-look klein en meng alles met de Philadelphia. Snijd de viooltjes en de madeliefjes klein en meng ze er ook doorheen. Breng alles op smaak met peper en zout. Vul de lelies met het roommengsel en duw ze zachtjes dicht. Heerlijk als borrelhapje

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Andr� op 23-04-2013
Hele leuke ideeën, heb al jaren een tuin waar ik in kan shoppen, zonder dat ik het wist.
Geschreven door Meiyer op 21-09-2011
ik wil meer.bedankt