Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

IETS Waarom Topverkopers,
Topverkopers zijn

Auteur

Ton Ton

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

‘IETS’ maakt het verschil tussen verkoper zijn of topverkoper. Dit boek gaat over Taco Kramer, een jonge ambitieuze verkoper. Taco is op zoek naar methoden om een echte topverkoper te worden. Net als hij begint te twijfelen of er wel een methode bestaat om topverkoper te worden, spreekt hij zijn directeur en manager, Kees de Waard. Kees vertelt Taco het ‘IETS’ van zijn succes. Hij helpt Taco zich te ontwikkelen door hem te introduceren bij collega’s die stuk voor stuk een bijzondere talent, een ‘IETS’ bezitten. Als Taco de mooie exportmanager Anne Øresund ontmoet krijgt het ‘IETS’ ook nog een onverwachte wending.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 6 november 1952 en woon in Doetinchem. Ik heb alle stappen in de verkoop zelf doorlopen en was gedurende elf jaar directeur van een organisatieadviesbureau. In deze periode heb ik honderden verkopers en managers getraind. Sinds kort heb nu weer een eigen organisatieadviesbureau gericht op het commercieel versterken van ondernemingen. Vanuit mijn ervaring dat ambitieuze verkopers en managers, naast de noodzakelijke training, iets extra’s zoeken heb ik dit boek geschreven."

Productinformatie

ISBN
9789461765925 / 978-94-617-6592-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-11-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
142
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Vandaag heeft hij een gesprek met Kees de Waard, zijn directeur en manager. Dat wordt vast fantastisch, want Kees weet hem altijd te motiveren en te helpen als hij vastloopt in zijn verkoopprocessen. Kees is een veeleisende manager met veel gevoel voor humor. Is erg geliefd bij de klanten en een talent als het gaat om klanten aan zich te binden. Kees heeft beloofd hem te helpen bij zijn verdere ontwikkeling en aangegeven hiervoor een leuk plan te hebben. "Goedemorgen Kees." "Hi Taco, hoe gaat het?" "Oh... op zich goed. Ik ben erg blij met dit gesprek, omdat het op het moment in de markt moeilijk is om orders af te sluiten. Soms vraag ik me wel eens af of het aan mij ligt? Misschien is mijn aanpak niet goed..?" "Taco, luister. Ik ben er van overtuigd dat je talent hebt. Daarnaast bezit je een goede ambitie en drive om het ver te schoppen. Je hebt al diverse cursussen, seminars en weet ik niet wat bijgewoond, dus daar ligt het niet aan. Je twijfelt nu een beetje maar ik kan je verzekeren dat iedereen die in jouw fase van ontwikkeling zit dat doet. Alleen de meesten doen er niets mee of komen er zelf niet uit." "Fijn te horen Kees, maar wat kan ik er mee? Als ik zie hoe gemakkelijk jij met klanten omgaat en tot resultaat komt denk ik wel eens, waar heeft hij dat geleerd of is het toch zo dat je als verkoper een aangeboren talent moet hebben." "Natuurlijk Taco, je moet een zeker talent hebben. Maar nog veel belangrijker is het ontwikkelen van je talent. Dat kent fases. Jij bent nu door de eerste fase van opleiding en trainingen en nu volgt een volgende fase. (...)"

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek