Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Geef je dromen vleugels

Auteur

Evelien van der Werff

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit werkboek voor kinderen leer je hoe je je dromen kunt waarmaken. In het leven zijn er allerlei dingen die je graag wilt; liefde, aandacht, erkenning, erbij horen. En dan heb je bedacht dat je dat kunt krijgen door ergens heel goed in te zijn of een bepaald iets te willen hebben. In dit boek wordt uitgelegd op welke manier je die dingen kunt krijgen en waarop je moet letten. Want wat we meestal eigenlijk echt willen, is de liefde van jezelf en van anderen.

Over de auteur

"Ik heb door mijn eigen geworstel met het leven geleerd, dat het best mogelijk is om dromen uit te laten komen. Maar dat het soms slimmer is om er even langer bij stil te staan, waarom je die droom hebt. Je droom goed te overdenken en te bedenken wat je nu werkelijk wilt. Om mijn dochters niet dezelfde fouten te laten maken als ik, heb ik samen met hen dit boek geschreven en geprobeerd uit te vinden waar het nu werkelijk om gaat voor hun en voor mezelf."

Productinformatie

ISBN
9789462062887 / 978-94-620-6288-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-09-2012
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
60
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Vaak lijkt het wel of juist mensen met tegenslag en mislukking verder komen dan mensen die een wat makkelijker begin hebben gehad. Misschien ook wel logisch, omdat ze al vroeg hebben geleerd dat niet altijd alles in één keer lukt en ze daarom minder snel opgeven dan andere mensen. Ze hebben al vroeg geleerd hun moeilijkheden te overwinnen. Maar je hoeft geen moeilijke start te hebben gehad om je dromen vleugels te geven. Iedereen kan doorzetten en bereiken wat hij of zij wil! Je kunt alles bereiken wat je je voorneemt, zolang je daar anderen geen kwaad mee doet. Recept: Geef je dromen vleugels Benodigdheden: - Een hand vol dromen en goede ideeën - Iets wat je het allerliefst wilt - Een dosis vertrouwen - Emmers vol fantasie en gevoel - Een berg informatie - Bladzijde vol plannen - Een duidelijke keuze - Actie - Nooit opgeven Voeg er als laatste nog wat extra mensen aan toe, Roer dit flink door elkaar en je dromen worden waar!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek