Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Sam Hopeloos

Auteur

Shawney Heijt

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,7 / 5 (9 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als de 15-jarige Sam verplicht naar een nieuwe school moet, staat haar hele wereld op z’n kop. Ze probeert nieuwe vrienden maken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Haar moeder krijgt een nieuwe vriendin en eigenlijk vindt Sam haar maar een raar mens. Wanneer Sam ook nog eens onverhoopt verliefd wordt op een meisje, is ze helemaal in de war. Gelukkig heeft ze lieve vrienden om haar heen die haar steunen in deze tijd vol spannende veranderingen. Maar durft ze haar gedachten en gevoelens met haar ouders te delen? En hoe zullen zij reageren? Een verhaal over vriendschap, liefde, familiebanden en de weg op zoek naar jezelf.

Over de auteur

"Ik ben Shawney Heijt en kwam 17 jaar geleden ter wereld in Hoorn. Ik woon nu in Amsterdam en studeer aan de MBO Theaterschool. Schrijven was voor mij altijd een uitlaatklep en met Sam Hopeloos geef ik dus een beetje van mijn gedachtespinsels weg. Het is fijn om te schrijven en om van een simpel idee iets heel moois te maken. Later wil ik graag schrijvende actrice worden, al vind ik acterende schrijfster ook geen probleem!"

Productinformatie

ISBN
9789462064065 / 978-94-620-6406-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-10-2012
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
130
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Als ik haar aankijk voel ik me toch een beetje raar. Of het verliefdheid is, weet ik niet. Maar ik vind haar denk ik best wel heel erg leuk. Fuck. ‘Wat wil je drinken?’ ‘Ik wil wel een kop thee.’ Aargh, ik hou er helemaal niet van als een gesprek zo stijf verloopt. Ik loop richting de bar en bestel twee thee. Ik hoop dat als ik terugkom de stemming een beetje is verbeterd. Met een dienblad in mijn handen kom ik drie minuten later terug. ‘Alsjeblieft,’ zeg ik als ik een glas thee voor Djess’ neus zet. ‘Dankje.’ Mijn wanhoop groeit als het een paar minuten stil is. Ik probeer als een gek te bedenken wat ik moet zeggen, maar gelukkig verbreekt Djess de stilte. ‘Het spijt me dat ik zo snel weg was zaterdag. Ik vond het gewoon lastig om je daar te zien. Sam, ik ben zo hopeloos verliefd op je. Echt, dit heb ik nog nooit voor iemand gevoeld,’ zegt ze. Ik weet niet hoe ik hierop moet reageren. En knik een beetje suf.

Reviews (9)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

☆ ☆ door marieke op 29-10-2012
you go girl vet leuk boek en heb hem nog niet eens gelezen!!!!

klasgenootje rocks!!!!!
door Jeannette Calbo op 01-11-2012
Door de vlotte schrijfstijl en het moderne woordgebruik lees je dit boek in één adem uit. Fantastisch debuut van zo'n jonge schrijfster.
door Petra Hart op 26-11-2012
Sam Hopeloos is een heerlijk boek , heel herkenbaar voor jongeren , goed geschreven en ik kan niet wachten op deel 2...
door Petra Rooze op 26-11-2012
Echt een boek van deze tijd , leest makkelijk weg.
door Lisaa. op 10-02-2013
Lijkt me eenheel leuk boek ik ga vandaag bestellen
door Babette op 23-02-2013
Wow geweldig boek!!
Ik zag het boek in het tijdschrift Girlz en ik dacht die moet ik hebben!!
door Zo� op 25-02-2013
Lijkt me een super leuk boek! Ik zag je staan in de Hitkrant en het leek me meteen een super leuk boek!
door onur ortaakarsuci op 24-03-2015
Super leuk boek. Ik wens je veel succes met je dromen.
door Henny op 19-01-2018
Een heerlijk vlot geschreven boek. Ben er aan begonnen en kon het niet meer wegleggen. In 1 adem uitgelezen dus. Echt een heerlijk boek!