Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

DE VERGETEN GROEP

Auteur

Jaloe Fotografie

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Laat je meenemen in de openhartige verhalen van inspirerende vrouwen over hun leven met kanker. Soms getekend door het leven, maar ondanks alles vinden ze allemaal de oerkracht om door te gaan. Hoe is het voor deze vrouwen om het gevoel van eigenwaarde te verliezen en weer terug te vinden? Ervaar de heftige emoties waaraan eenieder wordt blootgesteld. Ontdek bovendien hoe deze vrouwen in een schitterende fotosessie laten zien dat zij bovenal charme en uitstraling hebben. De vergeten groep is een stimulerend boek voor de mensen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte.

Over de auteur

"Ik ben geboren in oktober 1949 te Amsterdam. Tot 2010 ben ik buschauffeur geweest in de hoofdstad. Ik ben toen een fotostudio begonnen (Jaloe Fotografie) en heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn eerste vrouw is in 1996 overleden aan longkanker. Ik heb toen heel veel steun gehad van het KWF. Daarom ben ik zo blij dat ik nu wat terug kan doen."

Productinformatie

ISBN
9789462065000 / 978-94-620-6500-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-11-2012
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
78
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De netto-opbrengst van dit boek komt geheel ten goede aan het KWF kankerfonds.
Marga is in het dagelijks leven administratief medewerkster bij een bank. Ze werkte mee aan dit project omdat ze de bevriende fotograaf graag wilde steunen met dit unieke project. Ook draagt zij het KWF een warm hart toe. "Vrijwel dagelijks word je geconfronteerd met deze vreselijke ziekte en de gevolgen daarvan. Kijk om je heen: collega’s, vrienden of familie. Vrijwel iedereen kent wel iemand in zijn omgeving of heeft er zelf direct mee te maken. Er kan niet genoeg aandacht aan worden besteed en daar is geld, veel geld voor nodig. Vandaar mijn steun. Het was leuk om te doen, maar vooral het initiatief vond ik geweldig. Ik hoop dan ook dat dit project zijn doel gaat bereiken en het velen een goed gevoel van eigenwaarde geeft."

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Geschreven door Christina op 11-01-2013
Een hele eer om hier aan mee te mogen werken! Ik heb dan ook met enthousiasme meegewerkt aan dit project.
Heb de ontroerende verhalen gelezen.
door Keith Richards op 01-06-2015
zeer goed boek