Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Schieten in het niets

Auteur

Rixt C. van der Laan

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In Schieten in het niets is de hoofdrolspeelster Lilly een heel normaal meisje van 11 jaar. Tot het moment dat ze toevallig iets ziet, dat ze beter niet had kunnen zien. Vanaf dat moment ontstaat er een spannend kat-en-muisspel. Maar net als andere meisjes van haar leeftijd, maakt Lilly ook alledaagse zaken mee tijdens haar avontuur. De schrijfster heeft het boek getracht zo realistisch mogelijk te beschrijven vanuit het perspectief van een 11-jarige.

Over de auteur

"Ik ben geboren op 10 december 2000 in Drachten en zit momenteel in groep 8 van de basisschool. Vanaf dat ik een jaar of 8 was, ben ik begonnen met het schrijven van verhalen. Ik vond dat een leuke manier om herinneringen en mijn belevenissen te bewaren. Na het schrijven van vele korte verhalen, is dit mijn eerste boek. Ik heb ervoor gekozen om een spannend boek te schrijven. Wat mij betreft is dit zeker niet mijn laatste."

Productinformatie

ISBN
9789462067394 / 978-94-620-6739-4
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
08-03-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
38
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De buurman is gewoon een dief, bedacht ik mij ineens. Ik rende naar huis en wilde de politie bellen voordat de buurman erachter zou komen dat ik het was die hem had betrapt. Ik pakte de telefoon, maar ik werd zelf gebeld. Ik herkende het nummer niet. Toen ik opnam hoorde ik een krakkemikkige stem zeggen: "Was jij zonet buiten?"
"Met wie spreek ik?", vroeg ik.
"Dat gaat je niets aan", zei de stem aan de andere kant van de lijn.
"Echt wel, ik wil weten met wie ik spreek, anders hang ik nu meteen op."
"Loop gewoon naar buiten toe", zei de stem. "Dan zeg ik je wie ik ben en wat ik wil."
"Prima. Meneer, kunt u zichzelf ook een beetje beschrijven, anders weet ik echt niet hoe u eruitziet."
"Dat is nou juist de bedoeling", en de hoorn werd op de haak gegooid. Ik ga dus echt niet naar buiten! Straks is het de buurman die me komt ontvoeren of nog erger, misschien is er een meneer uit de gevangenis ontsnapt, die mij wil vermoorden. Oké, dat gebeurt toch niet. Dat van de buurman kan wel kloppen, want wie vraagt er anders of ik buiten was.
Ik keek door het raam en inderdaad was de buurman de enige op straat. Hij keek om zich heen en had iets in zijn handen. Was dat een zaklamp? Toen ik goed keek, zag ik dat het een pistool was...

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek