Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Meester Drone

Auteur

Jens Beimans

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,8 / 5 (5 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tim gaat na de zomervakantie eindelijk naar groep 7 bij meester Henk! Hij is de leukste meester van de school, veel leuker dan meester Bert bromsnor. Tijdens de muziekles pakt hij zijn gitaar erbij. Tim zou willen dat hijzelf ook zo goed gitaar kan spelen. Het nieuwe schooljaar lijkt een groot feest te worden met meester Henk. Helaas loopt alles toch anders dan hoe Tim het zich had voorgesteld…

Over de auteur

Jens Beimans (1996) komt uit Budel en is meester in groep 7. Naast zijn werk op de basisschool is hij altijd al bezig geweest met creatieve en vernieuwende projecten, zowel binnen als buiten het onderwijs. Toen hij vroeger zelf in groep 6 zat had hij al eens meegedaan aan een verhalenwedstrijd van een regionale krant. Het werk in het onderwijs maakte hem enthousiast voor kinderboeken waardoor hij zelf is gaan schrijven.

Productinformatie

ISBN
9789463890342 / 978-94-638-9034-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-02-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
88
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Meester Henk wilde de kinderen beter leren kennen door ze te laten vertellen over hun vakanties. Hieruit bleek dat er grote verschillen waren in wat iedereen in de zomer had beleefd. Sommigen hadden een verre reis gemaakt, anderen waren thuis gebleven. Maar Tim bijvoorbeeld, was met zijn ouders en Esmee met de auto naar Zuid-Frankrijk geweest. Zijn moeder vond vliegen te duur en slecht voor het milieu. Floor en Maartje waren eerst een week met de ouders van Floor naar Florence gegaan. Daarna tien dagen naar Mallorca met de ouders van Maartje. Ze waren beiden het enige kind thuis, dus was het voor de ouders ook leuk als er een ander kind mee ging. Justin had misschien wel de duurste reis gemaakt van iedereen uit de klas. Misschien zelfs van heel de school. Hij had namelijk vier weken lang door Amerika gereisd. Van Miami tot Houston met een enorm luxe camper. Op het digibord mocht hij een filmpje laten zien. De kinderen zagen dat hij in Disney World was geweest. Maar ook dat hij een raket had bezocht die echt door de ruimte had gereisd. De kinderen keken hun ogen uit. Tim werd er stiekem een beetje jaloers van. De meesten waren met de auto op vakantie gegaan. Abdul was verhuisd tijdens de vakantie, daarom was hij thuis gebleven. Meester Henk leek erg afwezig. Het leek wel of hij met zijn gedachten nog in de vakantie was.

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Pleun op 08-03-2019
Geweldig heel leuk groetjes aan jou meester jens
door Maarten op 23-02-2019
Wat een topboek! Je zou vaker zo'n schrijver op deze manier willen zien debuteren.
door Sjoerd2407 op 20-02-2019
Super leuk boek en ook mijn ouders vinden het leuk en mijn broer doet er zijn boekbespreking over ik hoop dat er een deel 2 komt.
door sjoerd op 20-02-2019
ik vind het een super leuk boek en zeker de grappen zijn super leuk!
door Lizzy op 15-02-2019
Ik vind het een super leuk boek, ik vind het ook leuk dat je ook jeugd woorden er bij hebt toegevoegd.