Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bergongeval
Echtgenoot overleden, maar geen weduwe

Auteur

Elma Uijl-Steketee

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit boek beschrijft ze de moeilijke jaren die daarna volgen, over het verdriet van haarzelf, de kinderen en alle mensen om haar heen, maar ook de problemen waarmee zij als achterblijvende echtgenote wordt geconfronteerd.

Over de auteur

Tijdens de vakantie van Elma met haar gezin in Zwitserland verongelukt haar man Peter op de berg Jungfrau. Pas na 3 jaar worden er resten van zijn lichaam gevonden.

Productinformatie

ISBN
9789463890755 / 978-94-638-9075-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-03-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
120
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Zondagavond eind september 2009. Ik zit gezellig met Thijs op de bank nog wat televisie te kijken. Evelien ligt al in bed. De telefoon gaat. Het is Henriëtte, ze wil samen met Simon even langskomen, we moeten niet schrikken, maar het is wel belangrijk! Wat zou ze komen doen, vragen wij ons af. Er gaat van alles door mijn hoofd, maar ik heb werkelijk geen idee waar ze voor komt. Een kwartiertje later staan ze op de stoep, Simon en Henriëtte, onze goede vrienden uit het dorp, met wie ik de laatste drie jaar heel veel meegemaakt heb. Ze gaan zitten in de kamer en dan vertellen ze de reden van hun komst.
Peter is gevonden! Ik weet niet wat ik hoor, barst meteen in tranen uit. Hoe kan dit nu ineens, waar is hij gevonden? Tientallen vragen schieten door mijn hoofd.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek