Het grote kleine babyboek
Het invulboek voor prematuur en/of dysmatuur geboren baby’s

Auteur

Ilse Veijer-Selles

Uitvoering
Wire-o
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! ‘Het grote kleine babyboek’ is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby(’s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles. Zelf moeder van een extreem pre-dysmatuur geboren dochter, Josephien. Ilse ontwikkelde tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, met een bijna fatale hersenbloeding tot gevolg. Josephien werd na een zwangerschapsduur van maar 25 weken en 4 dagen, via een spoedkeizersnede geboren. Gelukkig bleek Josephien een enorme vechter te zijn en te beschikken over een enorme dosis doorzettingsvermogen en karakter. Na zes maanden ziekenhuisopname mocht ze eindelijk met papa, mama en haar grote zus mee naar huis. Het gezin is eindelijk compleet. Het is vreselijk moeilijk en vaak ook traumatisch om je baby zo vroeg geboren te zien worden en in het ziekenhuis te zien liggen. Maar het is wél de, vervroegde, kraamtijd en het begin van het leven van een kindje. Dit verdient een mooi plekje om in te worden herinnerd!

http://www.hetgrotekleinebabyboek.nl

Productinformatie

ISBN
9789463892728 / 978-94-638-9272-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-05-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Wire-O
Pagina's
76
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Momenten die enorm belangrijk zijn in het leven van een pre– en/of dymatuur geboren baby. Omdat het dagboek van het ziekenhuis zo veel voor ons betekent, bevat dit boek ook een kant en klaar weekdagboek vanaf week 24. Met ruimte voor een weeksamenvatting, algemene stand van zaken (lengte/gewicht) en ruimte voor de verpleegkundige om een stukje te schrijven. Naast de inhoud is het uiterlijk van het boek natuurlijk ook belangrijk. Ik kon in het huidige aanbod van alle bestaande babyboeken niet vinden wat ik zocht, dus bedacht ik: “Dan ga ik er zelf één maken!”.

Ik hoop dat andere papa’s en mama’s van een pre– en/of dysmatuur geboren kindje(‘s), herkenning en steun kunnen vinden tijdens het invullen van dit boek. Het is vreselijk moeilijk en vaak ook traumatisch om je baby(‘s) zo vroeg geboren te zien worden en in het ziekenhuis te zien liggen. Maar het is wél jullie, vervroegde, kraamtijd en het begin van het leven van jullie kindje(‘s).

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Dilara op 08-12-2020
Dit boek is geweldig voor prematuren. Ik was al weken opzoek naar een babyboek, dit is de enige boek waar ik iets aan heb! Superleuk!
door Anna op 28-07-2020
Prachtig babyboek voor een prematuur geboren baby!