Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Legende van Baldrik
Over de wereld, de mens, de reanimatie van God en Baldrik

Auteur

Atimia

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De Legende van Baldrik is een sappig coming-of-age verhaal over een merkwaardige jongeman die de wereld ingaat met een goddelijke boodschap die lastig in een aantal woorden samen te vatten is. Vandaar dit boek.

Oh, maar het speelt zich wel af in onze wereld en onze tijd en zo. Geen cataclysmische draken of ivorentorendeernes.

Oké een paar, misschien.

Maar niet dat je denkt dat het een “Legendarisch” legendarisch boek is. Het is wel gewoon réál.

Réál legendary.

Over de auteur

Atimia werd geboren, ging naar school wat hem tot huilen bracht en werkte toen als uitzendkracht bij arbeidsaangelegenheden. Tegenwoordig heeft hij ook nog eens een boek geschreven.

Dat is deze dus...

Productinformatie

ISBN
9789463893329 / 978-94-638-9332-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-06-2019
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
262
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het water was vrieskoud. Wat me ook opviel was dat letterlijk iedereen zo’n beetje vertegenwoordigd was op dit strand. Er waren singles, stelletjes, gezinnen, jong, oud, arm, rijk, hijab, keppeltje, kruisje, blank, bruin, geel, zwart, kort haar, lang haar, kaal, tattoos, geen tattoos, groot, klein en alles liep door elkaar heen en hield picknicks en gooide dingen naar elkaar en praatte en er was geen enkel probleem en niemand leek ook maar een greintje aanstoot te nemen aan al die mensen die zomaar even anders durfde te zijn in "ons" land.
Want, zoals mensen me al vaak hadden verteld onderweg, iedereen in Canada was een immigrant en dat wisten ze dondersgoed. Niemands cultuur verdiende te overheersen, het was allemaal maar toevallig erfgoed dat de bewoners mee hadden genomen uit hun oude werelden.
Ik bedacht me dat als iedereen zo zou denken en we onszelf allemaal als tijdelijke immigrantenzielen op Aarde zouden zien in plaats van diepgewortelde cultuurautisten het misschien niet constant zo’n onbenullige teringzooi zou zijn en we met zijn allen fatsoenlijk overweg zouden kunnen. Maar goed, ga dat maar eens uitleggen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek