Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Juf Lot
Over spraakproblemen bij kinderen

Auteur

Iris Levi

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Juf Lot is een leerkracht van groep één. In haar groep zitten meerdere kinderen met een vertraagde spraakontwikkeling. Hierdoor ontstaat er wel eens een communicatieprobleem. Dit boek zorgt ervoor dat kinderen zich met een spraakprobleem niet hoeven te schamen. Juf Lot laat inzien hoe er spelenderwijs gewerkt kan worden aan het fonologisch bewustzijn. Het is een interactief boek dat direct in de klas toegepast kan worden. Daarnaast staan er achterin het boek nog handvatten en informatie voor de volwassene, over hoe zij om kunnen gaan met spraakproblemen.

Over de auteur

Iris Levi is logopedist van beroep en gespecialiseerd in spraak-/taalproblemen bij jonge kinderen. Zij heeft dit boek geschreven om kinderen met spraakproblemen op de kaart te zetten. Naast informatie voor de volwassene, bevat het boek over juf Lot verhaaltjes over kinderen in een groep met ieder een eigen spraakprobleem. De emoties van kinderen staan centraal en met behulp van klanklesjes worden lastige klanken besproken. Het boek is interactief in te zetten door te klanklesjes zelf toe te passen bij de kinderen.

Productinformatie

ISBN
9789463895521 / 978-94-638-9552-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-08-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
50
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 6

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Sophie Menting op 12-09-2019
Echt een aanrader! Een heel duidelijk en begrijpelijk geschreven boek, die een goede weergave geeft van het dagelijkse leven van kinderen met spraakproblemen. Daarnaast geeft het boek duidelijke en begrijpelijke informatie over hoe op een verantwoorde manier om te gaan met spraakproblemen.
De situaties die worden geschetst zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen die te maken hebben met spraakproblemen erg herkenbaar.