Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De steen van Ariane
Eilene en de ongeziene wereld

Auteur

Roos van 't Hof

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Eilene, een boerendochter uit het Keltische gebied ontmoet de elf Ariane. Ariane neemt haar mee naar een steencirkel in de buurt. Daar gaat iets gebeuren, belooft de elf. Wat er gebeurt, overtreft alle fantasie van Eilene. Geleidelijk aan wordt Eilene door Ariane ingewijd in de ongeziene wereld van elfen en kabouters, die in haar de brug naar de mensenwereld laten zien. Maar hoe moet Eilene de mensenwereld en de ongeziene wereld met elkaar verbinden? 


Gelukkig wordt ze op latere leeftijd bijgestaan door de boerenknecht Griffin, die niet gelijk ziet wat Eilene ziet, maar die in haar gelooft. Bijgestaan door de ongeziene wereld, verrichten Eilene en Griffin prachtig werk, maar ze komen uitdagingen tegen, zowel vanuit de mensenwereld als de ongeziene wereld. Zullen ze deze uitdagingen overwinnen?

Over de auteur

Roos van ‘t Hof (pseudoniem) werd geboren in Utrecht. Later verhuisde het gezin naar Drachten. Daar begon ze met schilderen en ging ze naar de middelbare school. Langzaam groeide ze los van het Friese leven en bouwde ze elders een bestaan op, maar de Friese weilanden bleven haar echter trekken en ze besloot terug te keren naar Drachten, waar ze in een ander soort leven terechtkwam. Na een tijd als mantelzorger voor haar moeder, begon ze weer op kantoor, maar na diverse banen en een burn-out besloot ze het roer om te gooien en zich te richten op een leven vanuit haar hart. Ze tekende en schilderde, verdiepte zich in spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen en ze stortte zich in het vrijwilligerswerk.

Productinformatie

ISBN
9789463896238 / 978-94-638-9623-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-09-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
282
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Door de appel van de boom te plukken en op te eten, hielden ze zich niet aan de heilige wet dat alles zijn eigen tijd heeft om te rijpen. Ze bevredigden hun lichaam in plaats van dat ze hun geest voedden met de gedachte dat God zelf hen de appel zal geven, als deze voldoende gerijpt is. Ze waren nog niet klaar om de heilige kennis te ontvangen. Hun kennis was nog onbewust, nog niet gerijpt… en de slang van het eeuwige leven heeft alles geforceerd, zodat ze wel door het duister moesten gaan, omdat hun hoofd gevuld werd met kennis en de verwondering hierdoor vernietigd werd. De hemelse poorten sloten zich voor hen en ze werden gedwongen te leven met eeuwige tijdelijkheid en moesten steeds weer terugkeren naar een ander lichaam om te rijpen. De slang glijdt ook voort in rondjes en bijt in zijn eigen staart, zodra hij denkt dat hij het goddelijke eet.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek